MotoNews.pl

Wybuchające akumulatory, pomocy jak zmyć kwas???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem czy mieliście kiedyś traką sytuację żeby wam akumulator wybuchł, ale mnie to niestety dopadło, martwi mnie to że kwas z akumulatora się wylał i będzie wszystko wpieprzał, nie wiecie moze jakim sposobem to usunąć?? Pomocy!!!!!!!

Nietonka i wszystko jasne

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-05-09 15:33:25 ]

w miejscu wylania akumulatora wsadź 30 kilo trotylu i podpal. Powinno rozwiązać problem Twojego rzęcha raz na zawsze

Cytat:
2003-05-09 16:12:50, Konrad_P pisze:
w miejscu wylania akumulatora wsadź 30 kilo trotylu i podpal. Powinno rozwiązać problem Twojego rzęcha raz na zawsze
oki to idę po trotyl
P.S.
Konrad cyemu wsadyiđ ydjcie kryzwo

Nietonka i wszystko jasne

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-05-09 21:06:29 ]

Może umyj to tym płynem do mycia silnika on rozpuszcza smary, olej itp gówna

patrząc z chemicznego punktu widzenia to kwasy neutralizuje się zasadami, więc jtro to wszystko zrobię.

Gadzio ma nową ksywkę - CHEMIK

buheheheheheehehheeh dobre : CHEMIK

tylko bez takich mi tu sformułowań typu CHEMIK, to ludzka rzecz znać się na chemii, co nie uczyliście sie tego w szkole czy co!!!

heheeh gadzio ja wiem czemu twoja machina ma taka moc robisz jakies turbo qrde paliwa w garazu po kryjomu a potem jest tylko plum do baku i machina zapierdala jak glupia a wymyslasz sobie tzn nam ze niby silnuik masz zrobiony CHEMIKU ty no dawaj podziel sie z kolegami to mega substancja

jakbyś się uczył chemii w szkole to by ci może akumlator nie wybuchł no chyba że była to jakaś praktyka z chemii przed maturą

Cytat:
2003-05-09 16:12:50, Konrad_P pisze:

to jest dobry pomysł.Na koncu polac benzyna i wsadzit troche fejerwerkuw zeby byl lepszy widok

widze że jak sam czegoś nie wymyśle to nikt nie doradzi, ehh tak to juz z wami jest