Fiat Marea 1.6 16V - jakiej firmy sekwencję wybrać???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!

Zamierzam wstawić do Maryśki instalkę sekwencyjną do plastikowego kolektora. Proszę Was o rady, jakiego producenta wybrać? Ze względów finansowych wacham się między KME Diego, Stag 200, DT Gas system. Ewentualnie lekko dołożę i wybiorę BRC. Napiszcie mi, co z tego używacie i jak się Wam sprawuje? Może ktoś ma coś takiego w Fiacie? Proszę o rady na forum, ewentualnie na maila stachoo(małpa)tcz.pl. Z góry dziękuję za odp.

Pozdrawiam!!!

Ja mam KME Diego w silniku 1,8 Punto II. Narazie chodzi bez zarzutu chociaż miałem na początku przygody z powodu zle ustawionej instalki.
Każda z wymienionych powinna być dobra pod warunkiem prawidłowego montażu - to podstawa.

witam.
jeśli zdecydujesz się na staga to wersja stag 300.

Brat ma w takiej marei BRC sequent24. Nie ma do niego jakichkolwiek zarzutów. Brak zmiany w jeździe ewentualnie na gazie jest bardziej elastyczny ale to ciężkie do wyczucia. Spalanie na trasie z 7 l/100 wskoczyło na 8 z przyczepą campingową z 10 na 12, po mieście nie jest wytestowany na tyle żebym mógł podać coś dokłądniej, z tym że na pewno jak ny to lepiej wyregulować to by były lepsze rezultaty, a że był ustawiany tylko na postoju to jest jak jest. Wadą jest to, że ma inny interfejs niż wszystkie no i jak się samemu coś chce zrobić to trzeba kombinować.