[s 126p] tloki cylindry na 690ccm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
na sprzedaz tloki , cylindry oraz blok rozwiercone na 700ccm
tloki od bisa 80mm, cylindry maluchowskie z wprasowana tuleja cylindryczna z bisa, skrocone od dolu o 6mm , przeszlifowane z gory, blok rozwiercony pod cylindry, wszystkie gwinty sa ok. do tego pierscienie, oraz korbowody czesciowo powiedzmy polerowane, do dokonczenia + sworznie. zestaw nieuzywany.

cena 350zl do lekkiej negocjacji.

Nadal w ofercie zestawy zwiekszajace poj. na 690ccm na tlokach 79mm+pierscionki+sworznie+cylindry cena 220zl

wskazniki VDO z audi 80 lub golfa gti mkI, potrojne okragle : ladowanie, cisnienie oleju, tem. oleju bez czujnikow.
cena 99zl

pzdrv

fotki zas potem..

[ wiadomość edytowana przez: stachu_poznan dnia 2007-01-08 08:38:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: waco dnia 2006-09-13 08:24:18 ]

fotki wskaznikow VDO:

Zestaw na tlokach od bisa 80mm - nieaktualny
Zestawy na 690ccm nadal w ofercie

pzdrv

Czy nadal aktualne??

oczywiscie

Ile za budziki
Wstepnie klepie

Stachu mialbys jeszcze mozliwosc wykonania takiego kompletu i ewentualnie jak z cena??

panie staszku no wlasnie bo ja juz mysle nad kolejnym silnikiem, bedzie ten zestawik do zalatwienia tak poczatkiem roku?

Ja mysle ze tez bym kolo nowego roku wzial jak troche sie budzet podreperuje

Cytat:
2006-11-04 20:36:34, 3zeR_MDS pisze:
panie staszku no wlasnie bo ja juz mysle nad kolejnym silnikiem, bedzie ten zestawik do zalatwienia tak poczatkiem roku?

bedziesz jezdzil w 2 klasie? to kogo ja bede mial lac??

i znów sie zacznie temat nad tym czy można przy takim zestawie jeździć w 1 klasie czy nie, u nas nie jedna osoba jeździ na 700, 690 a rekordem było 840 i tez jeździło w 1 klasie, ja myśle że przepisy powinni zmienić i zamias pojemności w 1 klasie to napisać że 2 cylindry

hehe kto teraz jeździ na 650

Jak mnie ktoś objedzie na nieregulaminowej pojemności to się proszę protestu spodziewać

Cytat:
2006-11-05 13:09:15, _Arti_ pisze:
hehe kto teraz jeździ na 650

ja
i u was mało sprawiedliwości jest i tyle a kto tam u was oszukuje to poprostu jest pałą i tyle

no to teraz po kjs będziemy rozberać silniczki i chwalić sie kto co ma
A prawda jest taka że coraz mniej jeździ 650.

ja tez jezdze na 650

Cytat:
2006-11-05 13:11:26, dommel pisze:
Jak mnie ktoś objedzie na nieregulaminowej pojemności to się proszę protestu spodziewać

no to donosimy na Pajchra

ja tez jezdze na 650 a watpie zeby pare osob startujacych w bedzinie mialo rowniez 650 pod klapa

A ze tak zapytam na 662 ktos smiga?? Daje to jakies efekty czy raczej roznica nie jest zauwazalna???

Cytat:
2006-11-05 18:12:41, cichy_b0b pisze:
A ze tak zapytam na 662 ktos smiga?? Daje to jakies efekty czy raczej roznica nie jest zauwazalna???

ja raczej niewiele daje chyba ze pschologiczny ze masz niecale 10 cm wiecej