Wypadek w Zarzeczu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
---> Klik <--- Ten artykul do kolejna dobra przestroga dla tych co lubia szybko jezdzic. Koles z tej kupety mial chyba za malo oleju w glowie i nie wiedzial co robi.

Facet który zginął był szefem walcowni na hucie naprawde spoko koles czasem wpadął do nas na herbate i po weze.
Wielka szkoda człowieka.

Dac takiemu szybkie auto ehh

Samochod-NIE DLA IDIOTOW !!!

Dobre podmusmowanie.
Chłoapczek miał neicałe 2 tygodnie prawko podobno - więc wprawa w sam raz na coupete

czu przeczytaj dokladnie artykul,on nie mial jeszcze prawka ,z tego co wiem to dopiero robil...

czu przeczytaj dokladnie artykul,on nie mial jeszcze prawka ,z tego co wiem to dopiero robil...

Co z tego że tak piszą??
Miał prawko neicałe 2 tygodnie - przynajmniej tak wszyscy mówią teraz - wstepne ustalenia sa dobre

NIEMIAŁ PRAWKA!!!! a auto miał niecałe 2 tygodnie i koło 2.5 promila
i coś koło160km/h

[ wiadomość edytowana przez: MaCa dnia 2006-09-14 00:48:04 ]

No to jeszcze lepiej qwa

ja słyszałewm ze mial kolo 180 km/h noi prawka nie miał ,widziłem jak on jezdzi debil na maxa drugi jajko .

znałem gościa co nie co.. prawka nie miał był dopiero podczas kursu. tak to jest jak rodzice kupią samochodzik szybki dla synka co nie ma prawka. autkiem się nacieszył tydzien. rodzice jego pewnie sobie teraz plują w brode jak nic. od kumpla słyszałem że pobocze jest zryte jakby traktor je zaorał

Filmik

Artykul

Brak słów totalni warjaci napewno nie pojeżdza długo

Cytat:
2006-09-15 11:10:54, MAJER pisze:
Brak słów totalni warjaci napewno nie pojeżdza długo

ten wariat co podał Pingu już nie pojeździ bo poszedł do pierdla. 8 lat chyba dostał.

ciekawe ilu z Was jest w stanie powiedziec ... nigdy tak nie jechałem ?? 0

brak slow dla takich ludzi ojciec kupi auko i mysli ze juz jest shumacher.
szkoda gadac.