[K]klamkę do drzwi (lewe)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule: potrzebuję klamkę/uchwyt zewnętrzny lewy przód (od strony kierowcy)do espero 2.0 1995r . A może ktoś wie czy na pewno pasują od vectry A w sklepie powiedzieli mi że prawdopodobnie ale nie są pewni.

Sam uchwyt, czy też całą klamkę. Bo uchwyt mam ok, ale cała klamka ma zaczepy wyłamane i się telepie.
A Vectro/Astro/corso podobne klamki mają:
1. Inną fakturę
2. Miejsce gdzie wtykasz łapę chcąc otworzyć drzwi nie jest kwadratowe, a ścięte od strony zamka.

Cytat:
2006-09-12 16:15:51, piotr_ek pisze:
Sam uchwyt, czy też całą klamkę. Bo uchwyt mam ok, ale cała klamka ma zaczepy wyłamane i się telepie. A Vectro/Astro/corso podobne klamki mają: 1. Inną fakturę 2. Miejsce gdzie wtykasz łapę chcąc otworzyć drzwi nie jest kwadratowe, a ścięte od strony zamka.

co to znaczy ze jest sciete od zamka?
dzieki

Nie wiem jak Vectra A, ale Astry I z końcówki produkcji mają już delikanie inne klamki.

mam takie klamki po 25zł
astra czy vectra jedna chwała

Cytat:
2006-09-20 01:02:36, michał16v pisze:
mam takie klamki po 25zł astra czy vectra jedna chwała

Popatrz dokładnie na nowsze astry I. I faktura inna i miejsce na kluczyk bardziej wokół wyoblone. Aha... swoją za dychę łącznie z kosztami przesyłki sprzedałem, a za 2 dychy kupiłem łącznie z drutem i wkładką zamka.

A ma ktoś tą drugą strone klamki ?? Ona jest z aluminium (tak mi się wydaje) jest w drzwiach. pilnie potrzebuje.

Cytat:
2006-09-21 18:13:00, sieka pisze:
A ma ktoś tą drugą strone klamki ?? Ona jest z aluminium (tak mi się wydaje) jest w drzwiach. pilnie potrzebuje.

Masz na myśli ten aluminiowy, pokrzywiony odlew? Ja mam!

o to mi chodzi. napisałem Ci priva.