MotoNews.pl

Jakie fotele do przodu do malucha?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Stanalem przed nie lada problemem - prosze o rade
Jakie fotele beda pasowaly gabarytowo do zainstalowania z przodu w maluchu?
CC? SC? Jakie inne marki?
Pozdrawiam serdecznie

Kiedyś wsadzali z Forda Fiesty.

Cze Wam!!!

Jak juz kiedys pisalem ja u siebie ulokowalem fotele z VW POLO. Ale nie obylo sie bez przerubek trzeba bylo totalnie nowe punkty mocowan zrobic (mam na 3 Srubach) Niestety sa na stale zainstalowane pod moja osobe. Trzeba bylo takze wywalic kieszen z dzwi bo nie szlo zamknac dzwi.

Może kubły. Na przykład takie jak moje (są stosunkowo niedrogie). 50 zł kubeł(dojechane obszycie) i z 60 zł materiał do obszycia i znajomy tapicer + pifko .

moj kumpel ma od PKS'a fotele tzn tak mi sie wydaje bo z tyłu ma takie uchwyty dla pasażera z tyłu (identyczne jak w PKS'ach) i jeszcze ma taka tapicerke prosto z autobusu

Wiem ze z cc wkładają

tylko fotele np z cc trza by przerabiać, bo tam się siedzi dużo wyżej niż w maluszku

Cytat:
Może kubły.

ja tez bym polecal to rozwiazanie.
inne chyba rzeczywiscie moga byc zbyt wysokie do malucha.
bimarco B powinny byc seryjnie w 126p:)))))))

Cytat:
2003-05-11 14:37:00, Mountez pisze:
bimarco B powinny byc seryjnie w 126p))))))

Zgadzam się z Tobą w 100% .

a moze Old-School`owe kubły orginały, z fiata 128 3p?

moze wejdą?

Wiec mam kumpla ktory ma wsadzone regulowane elektrycznie od audi!
Boczki musial wywalic!
Ale efekt elegancki- wygodne przee wszystkim!

Simon! Gdzie da sie kupic kubel za 50 zlociszy?
Masz dostep do czegos takiego?
Czekam na wiesci!

Kubeł za 50 zł da się kupić jeśli nadaje się on do obszycia. Tak jak ja zrobiłem: kupiłem dwa po 50 z dojechanym obszyciem, przy okazji je powzmacniałem i dałem do znajomego tapicera. Efekt widać na fotce powyżej. Cena wychodzi po 50pln+ zależy jaki chcesz materiał(wiadomo im lepszy tym droższy).

Moim zdaniem fotele z innych aut nie zabardzo wygladaja w malczakach. Jakos to tak nie pasuje. Jak zakladac to tylko kubly, wyglada to jakos ciekawie i przynajmniej nie trzeba sie bawic w przerubki.

A uzywany kubel w miare w dobrym stanie kupisz juz od 150 zl taki nawet ok, ze nie trzeba go tapicerowac.

Tak! Maluszek maly! Kubel nie rozkladany! To ja juz wcale nie widze szans na....

Zawsze można gdzieś w krzaczkach nad rzeczką... .

popieram przedmówców BiMarco B powinno być w maluszkach seryjnie. Mam je na przodzie i jestem BARDZO zadowolony