Pytanie o dzialanie spryskiwacza tyl i przod ===> zespolony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam pytanie bo cos mi sie zdaje ze powinno byc inaczej ale,,,,chodzi o to ze jak chce dac spryskiwacze na tyl to musze przycisnac na zespolonym lewy guzik (z boku) a wydaje mi sie ze ten guzik powinien byc na przednie szyby aktywowac spryskiwacze.
a tak to te przednie musze pociagnac do siebie "raczke" do oporu tylko po co mi na 1 skoku wlacza tylna wycieraczka!!??

odwroc rurki na silniczku spryskiwacza

hehe niezla mysl,,,tylko czy starczy mi "rurki"

to inaczej odwroc kostke z zasilaniem

mowisz o tej kostce tuz za przelacznikiem?? ta biala z przewodami?? (u mnie po prawej biala,,,po lewej czarna)

niee ta kostke przy zbiorniczku co wpieta jest w popmke (silniczek)

aha zobacze jutro czy to poskutkowalo DAM ZNAC a poki co thx za rade
pewnie juz ten problem przerabiales
pozdro

Cytat:
2006-09-13 20:27:08, COYOTE-25 pisze:
aha zobacze jutro czy to poskutkowalo DAM ZNAC a poki co thx za rade pewnie juz ten problem przerabiales pozdro

Ta jakis As jak mi kleil zbiorniczek pomylił rurki i mialem tak samo ale juz jest ok a wezyka starczy wiec polecam zamiane miejsc tego wezyka pozro i daj znac

Cytat:
Ta jakis As jak mi kleil zbiorniczek pomylił rurki i mialem tak samo ale juz jest ok a wezyka starczy wiec polecam zamiane miejsc tego wezyka pozro i daj znac

OK narq

Matys318 wystarczylo zamienic wezyki hehe i po klopocie thx za rade niee pomyslalem o tej opcji

Cytat:
2006-09-14 17:22:34, COYOTE-25 pisze:
Matys318 wystarczylo zamienic wezyki hehe i po klopocie thx za rade niee pomyslalem o tej opcji