V Rajd Jurajski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybiera się ktoś jako uczestnik albo popatrzeć?
http://www.juramotosport.pl/?content=inf,126

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2006-09-13 23:09:34 ]

ja bede napewno tylko jeszcze nie wiem czy jako uczestnik czy jako widz.. Nie wiem jak sie wyrobie z przygotowaniem auta.

tylko podobno termin zgłoszeń był do 8ego i chcą za wpisowe 220 od załogi, chyba ich powaliło z tą ceną :]
może będę ale jako widz

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2006-09-14 16:49:13 ]

w zeszłym roku wpisowe razem z kolacją wieczorną kosztowało 500zł więc teraz nie ma tragedii jest o połowe mniejsze

tylko jakie tam beda proby- raczej odcinkowe czy jakie ktos wie?

Dla maluszków wpisowe wynosi 150 zeta i z tego co wiem to jeszcze przyjmują zgłoszenia a jesli chodzi o próby to ma byc odcinek w miejscowości Jerzmanowice i brzoskwini i w tradycyjnie w Rudawie próba na zamknietym terenie byłego PGR , jeżeli chodzi o oglądare to polecam właśnie Rudawe trasa szutrowo-betonowa.
Kamil sprezaj się i widzimy sie w sobote na starcie

Ja się wybieram przetestować nowy motor. Polecam Rudawę a reszta to sam jestem ciekaw jak wygląda? Do zobaczenia na starcie!

Cytat:
2006-09-14 19:17:11, Pisiek pisze:
Kamil sprezaj się i widzimy sie w sobote na starcie

Ja juz mam kape z autkiem...

będzie ktoś z Was na oglądarce?? ja planuję o 13ej być na starcie więc można się zgadać i później gdzieś uderzyć na trasę.

dommel jak poszło ??

Cytat:
2006-09-17 20:23:18, mateuszc pisze:
dommel jak poszło ??

mniej więcej tak
dommel boncur

Impreza fajna - II miejsce w klasie. Relacja na stronce.

A jak chcecie zobaczyć fajnego boncura to zapraszam do galerii zassać filmik z II el. Tychów!

.... jakby ktoś miał fotki pechowej załogi numer 29 to byłbym wdzięczny za podesłanie na adres mateusz@prv.subaru.pl ... wiem, że będzie cieżko bo tylko dwie pierwsze próby przejechaliśmy ale może jednak ktoś na rudawie cosik cyknął .....

pozdr. matt

faaajnie było
nakrecilem prawie kazdego maluszka tak ze jak bede miał troche czasu to zgram to na kompika i na maila moge podeslac.

@matt ciebie tez mam kawalek na filmiku jak sobie pomykasz :]

No i Piśka crash sie udało złapac troche

Mike czekam na niego z niecierpliwoscią

Byłem, widziałem.... to pozwolę sobie wrzucić fotki z telefonu

Pozdrowienia dla Darka, Piśka i Mike'a

TO i ja cos swojego zapodam

Kurde ten Jurajski to jakiś pechowy jest , na każdej eliminacji ktos dzwoni w rudawie, teraz przyszła kolej na mnie mimo wszystko dziekuje wszystkim za pomoc

witam
... mam trochę fotek z tej imprezy
ale powrzucam dopiero po Anwie - żywcem nie mam czasu.
Mam też sporo filmików z których można złożyć niezły klip,
także jak ktoś ma czas i ochotę to przekaże do obróbki.
tel. kontaktowy 880 434 240

pozdrawiam
i spadam do garażu