| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
matadorRS Opel Omega Wrocław | 2006-09-14 09:04:38 Panowie wywoallem bledy i pokazalo czujnik spalania stukowego. Pojechalem do mechnika ktory robil mi auto i okazalo sie ze debil go nie podpial bo nie wiedzial gdzie Coprawda sam tez niewiem gdzie go podpiac bo wystaje tylko z lewej strony (patrzac od przodu oczywiscie) kostka i nie moge dalej znalesc gdzie to podpiac. Nic w kolo niema , wszytkie kostki powpinane. Niech mi ktos pomoze i powies dokad idzie dalej kabel od tego czujnika. |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-09-14 16:05:11 Hej
Czujnik jest zamocowany na bloku pomiędzy kolektorem ssącym. Dojście z góry raczej niemożliwe, prędzej od dołu, ale i to wróżenie z fusów. Ogólnie to prze....na sprawa. Wiem, bo sam muszę się do niego dostać ![]() |
matadorRS Opel Omega Wrocław | 2006-09-14 17:33:13 No gdzie zamocowany to wiem niewiem tylko gdzie dalej idzie?? Bo temapki ktore wymienialy silnik go nie podpiely bo twierdza ze nie wiedza gdzie :/ Banda idiotow. |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2006-09-14 17:47:30 To jest takie cus co wyglada na kawalek plastiku z gniazdkiem.Przykrecone to jest do bloku pomiedzy 2 a 3 podpinasz kabel i po sprawie |
matadorRS Opel Omega Wrocław | 2006-09-14 17:49:15 Problem w tym ze nigdzie niema tego kabla czujnik widze i sobie elegancko dynda. Problem w tym ze niemoge znelsc kabelka. Jak by mi ktos powiedzial z ktorej wiazki wychodzi moze bym doszedl do tego czy ktos go urwal czy sie sprytnie schował ![]() |
Mariosomegos LOB MEMBER ![]() Omega-Monaro, Omega ... Parczew | 2006-09-14 20:27:30 Są dwie możliwości:
1. od dołu do tego podłużnego plastiku co wtryski są wpięte 2. z tyłu silnika koło cewki |
matadorRS Opel Omega Wrocław | 2006-09-14 21:23:07 Oki dzieki. Bede sie skupial w tamtych miejscach W najgorszym wypadku pojade do speca od Opla ![]() |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-09-14 23:45:03 Hej
Tak jak pisałem czeka mnie taka sama operacja więc poczekam na konkretne i rzeczowe sugestie jak i co by się tam dostać
|