Szroty w okolicy Warszawy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje jakiegos szrotu w oklicach Warszawy na ktorym mozna dostac nadwozie fiata 131. jesli ktos moglby mi pomoc to ulatwilo by mi to szukanie. Chyba ze ktos mialby w posiadaniu jakies nadwozie ktorego by sie chetnie pozbyl. tylko 4 drzwi.

kiedys widzialem 131 na szrocie za jaktorowem jak sie jedzie na zyrardow z grodziska maz. mniej wiecej w polowie drogi po prawej stronie, ale byla raczej lipna

dzieki .moze uda mi sie pohjechac w tamta srtrone w tygodniu

Masz jeszcze tego zielono-białego potworka z fotek z profilu?

mam ale blacha sie sypie za szybko.dlatego chce zbudowac cos od poczatku opartego na rurach zewby zrobic te nadwozie musze je calkiem rozebrac a tak bede robil sobie spokojnie drugie

Normalne, że się sypie, one już tak maja
Pozbywasz się tego co masz, czy zostaje u Ciebie?

chce zostawic na czesci

Cytat:
2006-09-17 16:45:07, fiatabarth pisze:
mam ale blacha sie sypie za szybko.dlatego chce zbudowac cos od poczatku opartego na rurach zewby zrobic te nadwozie musze je calkiem rozebrac a tak bede robil sobie spokojnie drugie

A weź wrzuc jego fotkę

a jak to zrobic bo jakos nie moge ogarnac tego bbcode

to prześlij komuś fotki na priva / emila i tamta osoba wstawi na forum

O, cześc Tom

no dobra juz jest ogarnieta sprawa wiec wrzucam foto

[ wiadomość edytowana przez: fiatabarth dnia 2006-09-24 18:46:22 ]

Image Hosted by ImageShack.us

ogarnalem dzieki

no dobra sprawa wyglada tak ze jednak zostane przy tym nadwoziu, ale jesli by sie trafilo jakies fajne nadwozie to ja je chetnie przygarne

hehe, dziwnie wyglada tak zrobiona 4-ro drzwiówka.
Byś ją pomalował w jakis jeden fajny kolor, założył ładne plastiki i zderzaki, jakieś fajne lusterka i bardzo fajna by była

narazie jest jaka jest ale mam koncepcje na to jak ja zrobic.przede wszystkim duzo laminatu zeby bylo lekko, a kolor to eksperyment i bedzie zmiana i tak