MotoNews.pl

Zestaw głośnomówiący

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nabylem 4 dni mojego essiego - biały kombi mk7 bolero II rok 2000 - i mam zamontowany zestaw glosnomowiacy do nokii , jakis stary model telefonu, ale zanim kupilem ogladalem dwa inne tez z tego rocznika i mialy identyczny zestaw zamontowany, czy wtedy montowali je kazdemu ? czy ktos moze wie do ktorej to nokii ?

Witam
Pewnie jeździły w tej samej flocie - poprostu w całej firmie kupili takie same telefony i zestawy. Tu nie ma standaryzacji. Ostatnio chyba wymieniali telefony i zostały im stare zestawy bo na allegro masz hurtowe ilości nieużywanych zestwów nokii CARK 134 - sam kupiłem za 50zł.
pozdrawiam
Arturek

ja tez nabylem na allegro (cark-91 za 51zl), ale bez zadnych papierow...
jakies pomysly na montaz poszczegolnych elementow?
byq

Cytat:
2006-10-08 14:00:23, byko77 pisze:
ja tez nabylem na allegro (cark-91 za 51zl), ale bez zadnych papierow... jakies pomysly na montaz poszczegolnych elementow? byq

Jeśli znasz niemiecki to na stronie niemieckiego klubu focusa jest plik PDF ze zdjęciami jak montować. Chyba dział selfmade.
Plik freisprecheinrichtung.pdf
pozdrawiam
Arturek
P.S. Sam walczę z czymś podobnym i moja rada (po całym dniu bezskutecznej walki) - zainwestuj 150zł na montażytę i w 2 godziny będzie zrobione.
P.S. moje wołanie o pomoc

cos znalazlem:

http://www.skyynet.de/e-fse.php

hmmm Cark 91...... do nokii 6310? gdzeis mialem pdf'a tylko znalesc nei moge bo to montowalem u sibie

Cytat:
2006-10-08 15:26:04, borys pisze:
hmmm Cark 91...... do nokii 6310? gdzeis mialem pdf'a tylko znalesc nei moge bo to montowalem u sibie

no to jak montowales to powiedz gdzie zamontowales glosnik, lub czy da sie wykorzystac glosniki od radia fordowskiego?
no i gdize masz uchwyt na telefon? troche przeszkadza mi schowek na rekawiczki z boku...
byq

glosnik mam pod nagrzewnica, ponoc mozna cos zrobic zeby podlaczyc system audio samochodu pod ten zestaw ale ja zostalem przy dodatkowym glosniku. Uchwyt mam przy radiu na specjalnym dopasowanym pod konktretny model samochodu uchwycie co widac na zdjeciu (innej foty nie mam a niechcialo mi sie isc do garazu)