Jestem nowy heheheheh

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich jestem posiadaczem Espero 1,5 srebrny 1997r. i jestem bardzo zadowolony że nim jeżdżę .......już 9 rok
(175 000km)

Ło matko... zbok... uciekajta!!!

Zapomniał wół jak cielęciem był !!! Piter dej se pokój. Witaj nasz nowy kolego z długim stażem w Esperynce.

Cytat:
2006-09-17 20:34:12, IrekPapaj pisze:
Zapomniał wół jak cielęciem był !!!

No ale nad złomero się nie rozczulałem dłużej jak rok... tak więc ludziska... zboki idom... uciekajta do salonów samochodowych...

Cytat:
No ale nad złomero się nie rozczulałem dłużej jak rok... tak więc ludziska... zboki idom... uciekajta do salonów samochodowych...

Taaaaaaaaaa , a mnie facet przy naprawie klimy (9 lat), pokazuje skraplacz Hondy(2 lata oczywiście z winy użytkownika), mersia okularnika(4 lata) , NOWE JEST LEPSZEEEEEEEEEEEE HE HE HE HE, mam przytaczać dalsze przykłady ?

Cytat:
2006-09-17 21:19:14, IrekPapaj pisze:
Taaaaaaaaaa , a mnie facet przy naprawie klimy (9 lat), pokazuje skraplacz Hondy(2 lata oczywiście z winy użytkownika), mersia okularnika(4 lata) , NOWE JEST LEPSZEEEEEEEEEEEE HE HE HE HE, mam przytaczać dalsze przykłady ?

Mi też oryginalna klima padła (skraplacz dolny lewy róg) dopier po 9 latach. Nie wiem jak długo pociągnę na nowym zamienniku

A tu Hondzia na oryginale 2 lata.................... Jak na zamienniku Twój pociągnie te dwa to chyba sukces Konkurs !!!!! Ile ta Hondzia pociągnie na zamienniku???? Gwarancja na części pewnie 2 tygodnie

Jasno napisałem DO SALONÓW, a nie po 2 letnie auta często już po gwarancji no chyba, że na gwarancji to niech serwis robi.

A ja nie mówię po 2-letnie , ale że po 2-ch latach się zaczyna pieprzyć.