| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-09-17 21:22:20 Jak tam przygotowania ? Ja tym razem na prawym u Septembeera
Mam nadzieję że uda się szybko załatwić skrzynię do cienkego żeby Zymonka mogła pojechać... |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2006-09-17 21:56:10 no prosze wkońcu Tomek awansował na lewy fotel !!! |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2006-09-17 23:24:23 Jutro rozbieram motor żeby ocenić straty po Jurajskiem. Jak cały to jadę... |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-09-25 10:23:26 a mnie skręcało że nie mogę jechaćna lewym, ale ogólnie bardzo mi się podobało, próby fajne- zastrzeżenia można mieć tylko do drugiej części maxi gdzie dużo załóg robiło taryfy a wystarczyło użyć trochę więcej taśmy i byłoby ok, rajdzik bardzo kompaktowy bez zbędnych długich dojazdówek- na pewno jeden z najlepszych kjsów jakie widziałem i w jakich miałem okazję uczestniczyć.
wielkie gratulacje dla Septembeera który jak na debiut pojechał wg. mnie super - 11 w klasie na 23 zawodników to bardzo fajny wynik, tymbardziej że auto wg mnie prowadziło się nienajlepiej. No i gratulacje dla wszystkich za dotarcie do mety, mam nadzieję że doczekamy edycji Anwy 2007. |
Pulpit Fiat 126p Libiąż | 2006-09-25 21:20:49 dla mnie kjs rewelacja
Podziekowania dla servisu Daniela, Damiana i Pawła Pilotki Pati ::dla Mike na probie maxi i Domela za pomoc na ostatnim odcinku.
Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Pulpit dnia 2006-09-26 06:49:42 ] |
Daniel65krak Sympatyk Rally-Kraków Brak!!! Kraków | 2006-09-26 21:38:20 KJS suuper zakrecony, naszczęście udało się nawet czysto pojechać (1 trafienie), fajna atmosfera , auto przeżyło i dowiozło nas szczęśliwie do końca dając 8 miejsce w grupie i 20 w generalce.Imprezka bardzo udana
Tendencyjne pytanie FOTKI??? |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2006-09-27 21:03:12 Próby świetne, nie wliczając Polmozbytu, którego nie dało się przejechać w sposób ciekawy maluszkiem (szczególnie końcówki). Najbardziej podobało nam się Maxi - za odcinek od wiaty poprzez szykanę, prawy 90 i na żwirek. Następnie Anwa, Lotnisko i Zajezdnia. Jechało nam się dobrze i bez większych wpadek -rozbiliśmy jedynie bramkę przed lotną na lotnisku i raz zalało motor po nawrocie w Anwie. Organizacaj na najwyższym poziomie!Podziękowania dla Marcina za dobry pilotaż i dotrzymanie towarzystwa.
Grzesiek "Pulpit" jak zwykle okazał się nie do pokonania - gratuluję wygranej w eliminacji i w całym Pucharze. A dla Wojtka słowa uznania za zdobycie III miejsca w klasie w klasyfikacji końcowej Pucharu. Czekamy na fotki i filmiki ![]() |
Tomek_Bula Klubowicz Rally-Kraków Opel Astra Kombi 1.7 ... Kraków | 2006-09-29 07:33:15 Gratulacje dla tych co na mecie no i z Pucharkami przede wszystkim
Pozdrawiam |
Wojtek_B Klubowicz Rally-Kraków 126p Kraków | 2006-10-11 15:05:10 ... oooo dzięki Darek, wiesz, że nie wiedziałem
tak sobie czytałem wieści na forum a tu miła niespodzianka. Sprawdziłem i rzeczywiście III miejsce
Gratulacje dla starych wyjadaczy (Darek i Grzesiek) ![]() |