| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-09-18 10:16:55
Polecamy stacje SHELL - zdecydowanie najlepszy gaz ze wszystkich (nawet tych markowych)
...tankowanie na takich prywatnych "przypadkach" to pozorna oszczędność bo jakość często podła a i ceny od pewnego czasu praktycznie równe (a nawet wyższe) niż na stacjach konkret koncernów!
Pozdrawiam |
tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2006-09-18 22:46:48 Pozatym shell przynajmniej w Łodzi jest tańszy od BP ![]() |
tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2006-09-18 23:09:52 zgadzam sie z maltoron: ja tez generlanie tankuje na NAGAZIE stefanowski -czasmi na shellu i żadnej różnicy niewidze
|
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-09-19 00:11:14
Na szczęście u mnie jest Bardzo Inaczej niż u Was....na zbiorniku shellowskiego gazu przejeżdżam 50 do 80km więcej niż na gazie z JET czy inkszego BP lub stefana....(to samo miałem z poprzednim autkiem) Poza tym...w poprzednim 5 lat jazdy /100kkm i nie tknąłem nawet instalki ..nie działo się nic!...nawet filterek nie był wymieniony Może u Was jest 20 groszy różnicy ...u nas ceny naprawdę równe albo różnica jest max 1-3 grosze...taniej (a coraz częściej DORżEJ ) u pana kazia....dla mnie totalnie bez sensu
Tankuję Shell Gas i sobie chwalę ...Wy róbta co chceta
Pozdrawiam ![]() |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2006-09-19 07:06:21
B1, popieram w całej rozciągłości. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-09-19 07:27:36 a ja wczoraj wyczuwajac ta dyskusje w "gaciach" podjechalem na shella i lyknalem ichniego gasiku.
Wczesniej ciagle tankowalem na bp i wiem ze to wina obslugujacego mnie kolesia, ale uszkodzono mi zawor (zle zapiety pistolet wyciagnal uszczelke). Tyle dobrze ze moj szfffagier robi w gasie to mi to sklecil. A apropo shella - gazik maja zdecydowanie mocniejszy niz bp. autko po prostu ozylo... o stefanach i innych niszowych stacjach to nawet nie mysle bo autko zachowuje mi sie na takim gazie zdecydowanie gorzej. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-09-19 10:14:18
...
jeszcze "potestuj" trochę przebiegi na zbiorniku jak będziesz miał okazję na full zatankować...sam jestem ciekaw Twojego wyniku
Aaa jak z ceną ?...bo u "pana Kazia" w Katowicach widziałem wczoraj 2,09 zł za liter |