Do Ptaszyny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy mógłby ś polecić w Łodzi lub okolicy b.dobry warsztat dla mjego esperka i w miare niedrogi

Oczywiscie. Jest w Bedoniu Przykoscielnym: ul. Brzezinska 45 95-020 Andrespol. Tel: 042 - 213 40 22 - Grzegorz Kolodziejczyk.
Smigasz przez Widzew do Andrespola i wlasnie w Andrespolu skrecasz na swiatlach w lewo, przejezdzasz przez przejazd, po 200 metrach mijasz sklep z czesciami samochodowymi i stad juz widac tablice zakladu, ktory znajduje sie kilkadziesiat metrow dalej.

ale z czystym sumieniem polecasz go

bo widzisz już kilka krotnie chcieli mi spece od naprawy wmówic rózne dziwne rzeczy i wyciągnąć pieniadze
Teraz mam do zrobienia rozrząd i zastanawiam sie czy wymieniać pompe wodną bo coś widze ze zaczyna sie pocić na uszczelkach a także mam problemy z przednim zawieszeniem bo przy skrecie na torach coś mi puka i przenosi sie to na kierownice , wymienic też muszę drugi tłumik( środkowy) gdyż po twojej sugesti sprawdziłem metodą potrząsania a w nim coś sie przesypuje . masz też dobry pomysł na otwory wentylacyjne w dzrzwiach tylko zastanawiam się gdzie umioeścić te osłonki na dole przy kanapie czy może w przedniej części drzwi tylnych

Zaklad polecam z czystym sumieniem. Jest to poniekad znajomy moich przyjaciol, taniej nie mam ale jesli juz musze kozystac z pomocy mechanika to pedze wlasnie tam. Prawie zawsze stoje sobie i patrze jak i co facet robi, bo lubie sie nauczyc by potem moc samemu - czasem pomagam, nie wiem wiec na ile poprawnie wykona swoja prace bez patrzenia na rece ale znajomi oddaja auta i odbieraja po robocie i tez zawsze go chwala.
Zawsze mozesz powiedziec, ze polecil Cie czlowiek od tego wisniowego Espero, moze spojzy laskawszym okiem bo mu sie milo zrobi.
Warsztat to niby skromny garaz ale jest bardzo dobrze wyposazony (no moze bez komputerow) wiec kazda robote mechaniczna pewnie zrobi.
Nie zdziera za robocizne, doradza jesli cos zauwazy zuzytego w najblizszej okolicy wymienianych czy naprawianych czesci tak by nie placic 2 razy za w sumie ta sama robote.
Jesli poprosisz to spojzy dokladniej na cos co Cie niepokoi.
No generalnie polecam.. hehehe

Dzwoniłem do mechanika poleconego przez ciebie ,umówiłem sie na robote i tylko mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie czy wymieniajac rozrząd wymienić dwie rolki prowadzące i napinacz czy wystarczy sam napinacz oraz poleć miejsce zakupu tanich części w Łodzi

Przyznam, ze nie specjalnie juz pamietam adresy, dzis tez nie mam czasu grzebac i szukac rachunkow.
Postaram sie jutro od rana po raz kolejny znalezc kwitki i podac adresy. Jesli chodzi o sklepy przy ASO to odradzam ten na widzewie a polecam ten na Przybyszewskiego.

Po raz kolejny bo juz wysylalem do L ale on nie ma czasu na aktualizacje strony, chocby co do sklepow i warsztatow...