| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | 2006-09-18 16:18:10 Dzisiaj ok 200m od mojego domu kierowca mercedesa actrosa(smieciarka) stwierdzil ze jest szybki i zwinny i nie zmiescil sie w zakrecie zachaczajac moj tyleczek w senatorku. mam wgniecony blotnik, peknieta lampe, podrapany i zerwany zderzak oraz zmasakrowana listwe chromowana na nim. ciekawe na ile mi wycenia szkody. jutro rano jade do ubezpieczalni ![]() |
pioczel OMEGA A C20NE Zabrze | 2006-09-18 17:50:13 tanio kupic ,zrobić i cieszyć się z pozostałej kasy |
egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2006-09-18 18:34:08
Dokładnie - ja też tak chcę i jakoś nie mogę trafić. |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | 2006-09-18 22:40:12 to zdradze wam tajemnice sukcesu. przez rok "polowalem" bez skutku. wkoncu sobie odpuscilem i prosze bardzo. samo sie nawinelo. cale szczescie kupilem kiedys drugiego na czesci wiec wszystko mam |
egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2006-09-19 22:17:38 ryba-1 powiedz mi to dlaczego taki tytuł tego postu "cieszyć się czy płakać"????????
Ciesz się kasy trochę przybędzie a podstawowa sprawa - wyszedłeś z tego bez zadraśnięcia ciesz się ciesz się ciesz............ |
AndrzejMT LOB NET MEMBER Omega A Radom | 2006-09-20 08:42:52 ..Jak dla mnie to naprawde nie rozumiem Waszej radosci!!!.. jak mozna sie cieszyc ze ktos wam przy***i w Wasze auto w ktore (o ile) wkladacie serce, pieniadze itp.. Czy taka forma chcecie zarabiac $$? - jak dla mnie to poprostu rzenujace!
..jak by mi ktos uszkodzili moja ome to bym go chyba do naga rozebral i spalil ciuchy ..o ile bym go wczesniej nie ![]() |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | 2006-09-20 15:28:32 i z tad wlasnie nazwa tego tematu. z jednej strony fajnie bo wpadnie (po wycenie 1300zl) ale z drugiej strony mam drasniete ukochane auto. poprostu mieszane uczucia |