Czy uda mi sie wsadzic 17"???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule,prosze o radre czy wsadze do essia takie oto kolkaklik

wszystko się da
znamy takiego co jeździł na 18"

wejda spokojnie

trzeba sie dowiedziec jakie ET maja te felgi bo jest sa do peugota to wyjda na zewnatrz.

jeżeli ET będzie "dobre" to szukaj oponek 205/40 i zakładaj

z tego co ja wiem ... dobre ET miesci sie w przedziale 35-38 ,,,, jesli sie myle to niech koledzy poprawia

Cytat:
Czy uda mi sie wsadzic 17"???

Obawiam się, że nie ma na tym forum kategorii, do której by pasowało to pytanie. Może by się zwrócić do modów o założenie takowej, np. "Wymiary - chwalę się"

[ wiadomość edytowana przez: vital dnia 2006-09-19 00:30:19 ]

A moze by tak pomóc koledze i nie zawracac głowy MODOM

ja mam15 195 50 i jest bardzo duzo miejsca wiec mysle ze sie zmieszcza

uda sie jesli et bedzie 35-40 i szerokosc do 7,5 cala. wtedy trzeba bedzie jedynie lekko zaklepac rancik z tyłu nadkola.

mi sie udalo z et20 ale musze i tak wyciagac blotniki bo na glebe chce go polozyc

mi sie udało ET 35 bez zadnych poszerzen

a da rade 17 wsadzic na seryjnym "miekkim" zawieszeniu? Nie bedą sie ocierac jak sie załaduje auto?

podepne sie pod temat czy do mkIV wejda 16stki 9j? zawiecha standart xr3?

kiepas jak na glebie wchodza to na seri tym bardziej ale to bedzie okrponie wygladac...
szafa nie miałem przyjemnosci tego testowac ale na 99% nie wejda bez ingerencji w błotniki 9" szerokosci to potęzna felga.

Cytat:
2006-10-01 14:39:39, fryszard pisze:
kiepas jak na glebie wchodza to na seri tym bardziej ale to bedzie okrponie wygladac...

Powiem tak moze masz i racje ze bedzie to brzydko wyglądać ale obnizac nie chce...

spoko to poszukam czegos w mniejszym rozmiarze...np r15 9j pozdro

hahah ale to tez 9 cali szerokosci wiec to samo jak załadujesz 3 osoby to bedzie walic o błotnik