Szybkie 3 pytania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i przepraszam ze zawracam tyłek ale potrzebuje pomocy.
1. Czy taki czujnik temperatury zewnetrznej bedzie pasowal do Omegi B X20XEV ?? Bo sprzedajacy niewie.
2. Zapala sie chcec i wywala problem z immobilaizerem. Zauwazylem ze kluczyk nie swieci sie po wlozeniu (dioda nie zapala sie a podobno powinna)
3. Czy jesli check pokazywal jakies bledy i zostaly one usuniete to pozniej tez bedzie je pokazywal pomimo ze juz jest wszystko OK??
Chodzi o to ze pojawil sie po jakims czasie ten blad z IMMO i wywalilo mi dodatkowo bledy sondy lambda (ktora zostala wymieniona i smiga wszystko OK)

Wtyczka moze nie pasowac ale sam czujnik jako czujnik bedzie

Hej

1. Czujnik jest taki sam jak mam w swojej, więc bez problemu.
3. Co do błędu MIMO to się nie wypowiem, ale ostatnio miałem pierepałki z innymi błędami:

a. 016 – Czujnik spalania stukowego. Załapał go od jednego niedziałającego wtryskiwacza LPG. Silnik kulawo chodził to i pewnie miał prawo.
b. 024 – Czujnik przebytej drogi. Nie wiadomo skąd się przypałętał

Nie naprawiając zupełnie niczego błędy same zniknęły po iluś tam ( podobno po 20 „czystych” ) uruchomieniach samochodu. Jeżdziłem przez jakiś czas tylko na Pb

Poczekaj, pojeździj, a pewnie jak wszystko jest OK to znikną z czasem na amen

Nie no juz nie wyswietla checku. Tylko jak zapalail sie ten blad od IMMO to odrazu wywalio te stare bledy. Niewiadomo czemu. Nie trzeba kasowac kompa?? Lub cos takiego??

Ja tego nie robiłem. szkoda kasy jak bryka normalnie hula.

Po wszystkim, tj. dzisiaj sczytywałem błędy i nie mam żadnego