Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-09-19 22:14:59 mi sie tak na myśl nasuneło takie pytanie ale do tych którzy rajdują maluchami.
skad bierzecie motywacje do dłubania i startowania??? nie mówie tu o ludziach którzy robią klasyki czyu zwyklaki do przemieszczania sie nie jest to ani praktyczne ani ekonomiczne , ciągle sie sypie, nie idzie tym powalczyć z najlepszymi w silnych furach( choć zdarza sie) kto wam daje siłe lub co wam ja daje do dłubania i startowania ja nie wyobrażam sobie zycia bez tego, motywacje biore stad ze wiem ze coś mioge tym osiągnac, mam swoje hobby, mam kolegów, którzy coś robią i próbuje im pokazac ze jestem lepszy ( pozdro dla etg) czasmai ma dośc tego cyrku całego , rzucam to na jakiś czas a potem znikam w garażu i dłubie dalej. czesto se myśel co bym robił gdyby mnie ojciec nie zabierał na zawody motorowe jak byłem mały ![]() pewnie bym chodził w jakims fajnym sweterku, wlosach na zelik i szpanował jakimś golfe i co tydzień stał gdzieś i czekał na jakieś blachary ![]() dziekuje Ci Tato ze mnie tym sportem zaraziłeś ![]() ![]() |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2006-09-19 22:20:35
ja tez dziekuje twojemu tacie bo mamy fajnego kumpla w furjus składzie ![]() |
![]() bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-09-19 22:36:48
coś beziesz potrzebował??? lepiej oddaj mi klucz i linke ![]() pozatym pytam tych co rajdują a nie upalają z palącym sie okiem demona na wolnych obrotach ![]() peace edit
znaczy dla tego co z ETG zostało ![]() [ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-09-19 22:40:55 ] |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2006-09-19 22:55:41 niech mi ewil odda moj klucz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2006-09-19 23:01:47 straciłem motywacje jak musialem co pewnien okres czasu zawsze to samo naprawiać...dałem sobie spokój ![]() |
![]() Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2006-09-19 23:09:17 ja też ![]() |
profil-usunięty | 2006-09-19 23:12:08 mietczaki |
![]() Karol13 Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2006-09-19 23:54:38 to moze zrobie małe OT, ale troche na temat ![]() bo co prawda mam serie nie bawie sie w tunig. bo chce ten samochód miec jako serie. Motoywacje biore stąd ze jest to pamiątka po Ś.P. Dziadku. Uczyłem sie jedzic na tym samochodzie. Pierwszy wypadek miałem w nim i trzeci i czwarty ![]() Samochód zwiódł mnie przez ostanie dwa lata 3 razy (2 razy na trasie raz miechanik (nie zniałem sie na wszyskim wtedy) nie przykrecił pompy palowiej ![]() zwątpienie miałe tylko wtedy co pąpa sie odkreciła. A tak to tylko jak cos sie psuje ale nie juz takie duze ![]() ![]() ![]() wiec torche na temat tez było bo o wyscigach ![]() warto torche posiedziec i posiwiecic mu torche czasu nie zaleznie czy jest to swap, rajdówk dłubanka ![]() ![]() pozdrawiam wszyskich!!! |
![]() PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2006-09-20 00:30:22
i kupilem honde... ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2006-09-20 00:31:23 ] |
![]() stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2006-09-20 00:33:13 motywuje mnie dzwiek 6-garów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i to ze panny rzedem ..... ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2006-09-20 00:33:38 ] |
![]() PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2006-09-20 00:36:54
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-09-20 01:17:21 mnie tam motywuje przyspieszenie ostatnio ![]() |
![]() nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2006-09-20 06:43:13 maluch... WTF?! ![]() do dłubania (o ile można to tak nazwać w moim wykonaniu) motywowała mnie chęć jeżdżenia. Bo właśnie jazda a nie dotykanie brudnych części samochodu mnie rajcuje najbardziej ![]() A do jazdy motywować mnie nie trzeba. Czasem wydaje mi się tylko że to wszystko jest bez sensu (bo może jest!), że i tak jestem już za stary na prawdziwe rajdy, że nie mam kasy, że nie mam czasu, że się wygłupiam tylko, itd. itd. Ale to mija. Ostatnio mam dodatkową motywację w postaci wszystkich prześmiewców... no może i nic mi nie wyjdzie z tej zmiany auta, z planów i marzeń o startach w prawdziwym samochodem rajdowym na prawdziwym oesie, ale za 20 czy 30 lat spojrze w lustro i będę mógł powiedzieć PRZYNAJMNIEJ PRÓBOWAŁEŚ STARY. Można się śmiać, mam to gdzieś ![]() |
Lisu F&F Sympatyk Volvo V40 Włocławek | 2006-09-20 11:32:58 NDS, rispekt dla Ciebie ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Lisu dnia 2006-09-20 11:33:31 ] |
![]() Radass Fiat 126p Brodłej | 2006-09-20 15:12:30 trzeba coś robić, żeby żyć ![]() "molgil-kiedy wypowiesz to słowo, człowiek traci wszystkie swoje pragnienia, a kiedy człowiek traci wszystkie swoje pragnienia...zamienia sie w kule." |
![]() magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2006-09-20 17:44:59
![]()
łooo.. to niewiele jednostek ucieszy się teraz z Twoich pozdrowień... ![]()
jak to co? to co wtedy z samochodami które stały pod domem. Chodził i otwierał wytrychem ![]()
może nie tyle samym sportem co w ogóle motoryzacją ![]() ...jak by nie patrzeć to on zapoczątkował całą tą strukturę ![]() przez co rodzinny obiad gdyby nie fakt że jest jedzenie na stole, wygląda jak narada o zawężonej ilości wtajemniczonych (w liczbie dwa/trzy), będąca jednocześnie dyskusją raczej monotematyczną, okrojoną w formie, bogatą w treści i, o ile to możliwe, o dwukierunkowym (wzajemnym) przepływie informacji ![]()
Wojtek ![]() ![]() ![]()
...ale...
i o to chodzi ![]()
krótko zwięźle i na temat... ![]() pięknie ![]() pzdr ![]() |