Dodatki zewnętrzne do Lantry z 1992r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję dodatków zewnętrznych do Lantry z 1992r, chodzi mi o modyfikacje zderzaków przedni i tylni, progi. Na chwilę obecną najbardziej interesuje mnie zmiana tłumika końcowego gdyż mi ze satrości padł. szukam czegoś nowego. Proszę o pomoc polećcie mi coś co bedzie pasowało do tego modelu a przy okazji maiło fajny dzwiek i wygląd.

jeśli chodzi o dodatki do zderzaków i listwy to raczej nie ma szans żeby dostać coś dedykowanego konkretnie do lantry, ja już szukałem i fakt faktem są ale śrtedni koszt takiego np zderzaka to 1400Euro no i trzeba to jeszcze importowac z włoch

[ wiadomość edytowana przez: damian-k dnia 2006-09-20 19:46:05 ]

Właśnie dobrze zauważyłeś cieżka sprawa jeżeli chodzi o dodatki, jednak jest możliwość zastąpienia tradycyjnego zderzaka, innym z innego modelu bądz innego auta? Czy coś ci wiadomo na ten temat?

jasne ze jest, znalazłem firmę która np przerobiła by mi dowolnie wybrane dodatki z innego auta tak żeby pasowały do lantry, za całość gościu chce 600zł za przedni zderzak i jest to cena dokładki i przeróbki

Widze że koles nie jest az tak drogi. mozesz mi powiedziec gdzie ten koles urzeduje?

!!!!!!!!!!!!!! witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja zrobiłem swój zderzak od podstaw na elementach innego
progi również

Kosztowało mnie to około 2 tyś ale komplet mam zajebisty
niechodzi o o wyglad bo komus moze sie niespodobać
ale to jak jest zrobiony jaki jest wygody i t p zdjecia zajmuje do 10 minut
Zajeło to rok ale daje rade jak pojezdze w lato to po lecie sprzedaje może na zime mam standardowe zdezaki i progi
MAM LANTRE 92 - i daje rade