Dlaczego nie jestem w klubie??? buuuu :,(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc!
Pytanie chyba glownie do administratora,ale moze zrobilem cos zle, wiec wystawiam to pytanie na forum.
Pare dni temu wyslalem maila prosba o przyjecie mnie do klubu,ale przy logowaniu sie nie jestem pokazywany jako klubowicz!
Czy cos jeszcze trzeba zrobic, czy tylko cierpliwie czekac??? Chyba nie ale wole zapytac!
Pozdrawiam
Mariusz

jezeli zalatwiles wszystko z naszym websterem Urg'iem to teraz cierpliwie czekaj

grzemar nie należy poganiać Urg'a bo będzie .... Cierpliwość to cecha ludzi zacnych. Także okarz ją i tym razem a będzie ci to wynagrodzone

Pozdrawiam

po pierwsze na liście oczekujących juz jesteś ( poniedeziałek 6:29)
po drugie - z zasady łikend mam na grzebanie przy aucie, wyjazdy za miasto i lezenie do góry zaworem a nie ślęczenie przy kompie
howgh - powiedziałem

pzdr

Urg, do góry zaworem hehehe to bardzo ładnie powiedziane, trzeba uważać coby nie przeszło w leżenie "do góry kołami" jak to mawia mój znajomy o swoich stanach poimprezowych

grzemar doczekasz sie jak ja tylko troszke cierpliwosci heh a co do powiedzenia DO GORY ZAWOREM - jest w deche , nieslyszalem ale juz notuje pozdrowka

Szanowni Koledzy , szczegolnie szanowny Urg!!!

Ja, skruszony Mariusz Grzeskowiak, oswiadczam, iż nie mam, tudziez nie mialem, w swoich zamiarach kogokolwiek poganiac, a tym bardziej LOB'owca!
Moje pytanie dotyczylo glownie tego,czy dopelnilem wszytskich formalnosci.

Pozdrawiam i cieprpliwie (jak trusia) czekam

Mariusz
P.S.
Czy jest mozliwosc zmiany nick'a? Nie opacznie wstawilem taki dziwny,a wszedzie uzywam innego i wszystko mi sie chrzani.
Pozdrawiam.
P.S.' I prosze na mnie nie krzyczec, bo mi sie rozrzad rozleguluje

Cytat:
lezenie do góry zaworem

kurde, do tej pory leżałem tylko do góry wentylem, żyłem nieuświadomiony !!! Dobre określenie

Czesc jestem ponad 200dni,jak Będe miał 11postów będe miał status LOB NET MEMBER????? POZDRAWIAM

Cytat:
2006-09-15 20:50:16, cmarkk4 pisze:
Czesc jestem ponad 200dni,jak Będe miał 11postów będe miał status LOB NET MEMBER????? POZDRAWIAM

NIE, ale jak bedziesz mial takich 15 postow to wygrasz niespodzianke

jaką niespodzianke,to jak to jest z tymi postami,w regulaminie pisze LOB NET MEMBER więcej niż 10postów min 40dni w klubie POZDRAWIAM

dla Ciebie mam specjalna, napisz 15 postow i daj namiar do siebie, pogadamy o tej niespodziance

ok pawel217@op.pl lub gg 1329022 POZDRAWIAM

Cytat:
2006-09-15 21:08:02, cmarkk4 pisze:
ok pawel217@op.pl lub gg 1329022 POZDRAWIAM

PADŁEM !!!

no i co, mam Ci niespodzianke przeslac na gg, daj adres zamieszkania, wrecze Ci ja osobiscie, sadze ze od kazdego z klubowiczow

za 20 postów jest

kolejny post typu jestem z kosmosu..............
tekst lepszy od red bula

Witam szanowne grono.

Czytałem ten post rano, gdy wróciłem z Nocki i…. Nie mogłem go zrozumieć. Teraz, gdy czytam go po raz II proponuję dodać do kategorii OT: Pośmiej się.

Bardzo pozdrawiam

co ciekawsze autor tegopostu wysłał już do mnie kilka prv z pytaniem co to jest "post" i inne.

otrzymał odpowiedzi i odpowiednie odnośniki do kopalni wiedzy....ale jak widzę nie daje to rezultatów....

tak doszlismy wczoraj do wniosku z klubowiczami, ze to najprawdopodobnie jest jakis malolatek co tatus zalozyl internet no i teraz szpanuje