Najbrzydsze auta.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakładam nowy, mam nadzieję nierozwojowy wątek

Dotychczas myślałem, że najbrzydsze auto to SsangYong Rodius:

Ale w zeszłym tygodniu zobaczyłem nowy wynalazek INTRALL'a:

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-09-21 11:37:44 ]

Już kiedyś ten temat męczyliśmy. Dla mnie faworytami są Audi A2 i Fiat Sjena.

A widziałeś środek?

To dopiero jest przegięcie....

Brzydactwo, ale weźcie pod uwagę, że w tym segmencie wygląd jest najmniej ważnym argumente do zakupu. Liczy się przede wszystkim cena i możliwości przewozowe.

Jak dla mnie to ten intrall wyglada tak jak ta cytryna H

[ wiadomość edytowana przez: Dominik_Olechnowicz dnia 2006-09-21 12:14:58 ]

moj faworyt

Cwikus, jak przeczytałem tytuł wątku to odrazu do głowy przyszdł właśnie ten fiacior

co do intrala/// wiecej fotek:

ja do listy dorzucam jeszcze THALIE

Intral, to nastepca lublina... jak na polska produkcje to i tak niezle to wygląda...
Widzieliscie CRAFTERA? nawet podobny... i równie brzydki...

Cytat:
2006-09-23 16:07:38, Czarek_Rej pisze:
Intral, to nastepca lublina... jak na polska produkcje to i tak niezle to wygląda... Widzieliscie CRAFTERA? nawet podobny... i równie brzydki...

Nie jest wcale tak koszmarnie z tym LUBO...tylko ten poroniony ,debilny pomysł z zegarami w środku!! ... w produkcyjnej wersji niech je dadzą na pace ładunkowej !...będzie równie "efektownie"

Po tylnej czesci kabiny widze ze konstrukcja kabiny niewiele sie zmieniła... jedynie zewnetrznie wygląda to inaczej... Ale czemu tam nie ma Airbagów...?? z tego co pamietam od kilku lat są one obowiązkowe

Cytat:
2006-09-23 16:23:25, Czarek_Rej pisze:
Ale czemu tam nie ma Airbagów...?? z tego co pamietam od kilku lat są one obowiązkowe..."

eee...cheba siem mylisz ...w dostawczych autach ??...Na bank nie mają ich ani nowe lubliny r.2006 ani wprowadzone niedawno na rynek Gazele...więc nie przypuszczam coby beło tak jak piszesz

hmm.. moze nie tyczy sie to dostawczaków... bo osobówki to na BANK

Nissan (większość, ale szczególnie ten):

Opel omega, ale co ciekawe tylko przód, tylko ta generacja:

Renault Megane (szczególnie tył- mowa oczywiscie o wersji hatchback).

Cytat:
2006-09-23 16:36:01, Czarek_Rej pisze:
hmm.. moze nie tyczy sie to dostawczaków... bo osobówki to na BANK

A jaki jest sens istnienia poduszki, skoro samo koło kierownicy przerżnie Cię w większości dostawczaków na pół. Poduszka w dostawczaku jest tak potrzebna jak w smarcie. Żeby po wypadku ładnie w trumnie wyglądać.

Witam i od razu krótko dorzucam następne koszmary stylizacyjne : hyunday Atos, Toyota Yaris Verso i Skoda Fabia ale sedan bo kombi jest ok i ta zwykła ujdzie też i odwrotnie honda accord kombi to auto polecane chyba właścicielom zakładów pogrzebowych zwlaszcza w kolorze czarnym oraz może ktoś się zdziwi ale także Peugeot 206 i 207 , BMW model nie pamiętam ale taka niby terenowa landara - brrr koszmarek z Bawari oraz mercedes ten najnmiejszy klasa A stary czy nowy jednadkowo beznadziejny i kompletnie nie pasujący do tej marki model. Popieram też już wytypowane fiaty, reno thalia. Zdjęć nie daję bo nie warto każdy niestety dobrze je zna.

[ wiadomość edytowana przez: rudi dnia 2006-09-23 23:37:25 ]

trabi
trabi2
trabi3
trabi4

I co Wy na to?
Klasyk!
To jest "złoty szerszeń"
A propos: gdyby ktos miał coś z części do niego to ja jestem chętna.....

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2006-09-24 00:31:40 ]

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2006-09-24 00:33:06 ]

"samochod" mojego szwagra renault 19 jeeeesssuuuu jak tak mozna zaniedbac fure...

Jest obrzydliwy