łożysko w kole, lewy tył, e30 - co z tym czujnikiem??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. mam pytanie, pomozcie mianowicie chodzi mi o czujnik, ktory znajduje sie w piascie tylnego lewego kola. wiem ze to jest czujnik informujacy o przegrzewaniu sie lozyska w kole pytanie brzmi, czy wymieniajac lozysko musze tez wymienic ten czujnik?? bo chodzi o to ze swieci mi kontrolka pod zegarami, chociaz wymienilem juz lozysko HELP

Przepraszam ale gdzie pokazuje sie informacja o przegrzaniu łozyska???

Cytat:
2006-09-21 15:52:17, mibhell pisze:
Przepraszam ale gdzie pokazuje sie informacja o przegrzaniu łozyska???

Patrzac na zegary, na dole jest caly rzad roznych kontrolek. M.in. od ABS, ladowania, oleju, recznego... I wlasnie jest taka kontrolka od lozysk Znajduje sie dokladnie obok kontrolki recznego, jest na prawo od niej. Takie kolko a wokol tego kolka sa takie jakby nawiasy, tylko te nawiasy sa takie przerywane...

Cytat:
2006-09-23 17:34:11, EsioKrk pisze:
Patrzac na zegary, na dole jest caly rzad roznych kontrolek. M.in. od ABS, ladowania, oleju, recznego... I wlasnie jest taka kontrolka od lozysk Znajduje sie dokladnie obok kontrolki recznego, jest na prawo od niej. Takie kolko a wokol tego kolka sa takie jakby nawiasy, tylko te nawiasy sa takie przerywane...

No to się teraz uśmiałem kontrolka od przegrzewania łożyska no pierwsze słyszę a ta kontrolka to mi sie wydaj eod zuzycia klocków i tyle