Telefon z klapką

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj moja szanowna oświadczyła mi, że podobają Jej się telefony "z klapką" i taki chce mieć...

Co polecicie w tym temacie?
Mówię oczywiście o aparatch uzywanych.
Może być bez zbędnych bajerów, typu aparat, gprs, czy inne tego typu.
Pozdr. P.

Cytat:
2006-09-22 08:46:58, pyrekcb pisze:
Wczoraj moja szanowna oświadczyła mi, że podobają Jej się telefony "z klapką" i taki chce mieć... Co polecicie w tym temacie? Mówię oczywiście o aparatch uzywanych. Może być bez zbędnych bajerów, typu aparat, gprs, czy inne tego typu. Pozdr. P.

V3 ??

brrrrrrr ...never again telefon z klapka mialem dwa i w obydwu sprawilem klapke na cacy...Motorla i erricson...nie mozna bylo wcale gadac ze o odbieraniu klapka nie wspomne...cos tam sie urawlo w srodku, nie dociekalem co to bylo...i dopiero po dwoch razach powiedzialem "nie" tego typu rozwiazaniom A juz na pewno nie polece LG z klapka...ale moze kobieta bedzie sie delikatniej z nim obchodzi i nie popsuje

Cytat:
2006-09-22 08:46:58, pyrekcb pisze:
Wczoraj moja szanowna oświadczyła mi, że podobają Jej się telefony "z klapką" i taki chce mieć...

No to otwórz kolejnego browara i powiedz jej, żeby se kupiła.

Tylko jak "Ona se kupi", to za "nasze" pieniądze, które ja zarabiam...
Znalazłem jakąś nówkę, ale nie wiem, czy to coś warte...?
P.

Cytat:
2006-09-22 09:16:59, pyrekcb pisze:
Tylko jak "Ona se kupi", to za "nasze" pieniądze, które ja zarabiam... Znalazłem jakąś nówkę, ale nie wiem, czy to coś warte...? P.

Powiem tak.

Moja ślubna też się uparła na klapkę.
Więc OK.
Poszliśmy do salonu, namawiałem ją na NOKIĘ 3120 bo to moim zdaniem super telefonik dla kobiety.
Mały zgrabny z przejżystym menu.
Ale on NIE musi byż z klapką i kupiłem jej Samsunga X200
Ale po 2 miesiącach miała go dość.
Ostatnio nawet go przedawałem za 200zł.
Miesiąc temu dostałem w pracy nowiutką Nokię 3120 dokładnie taką na jaką ją kiedyś namawiałem i wtedy się zaczeło.
Definitywnie X200 poszedł w kąt a żona zabrała mi fajną malutką NOKIĘ

Jeśłi już chcesz coś z klapką to tylko Motorolkę (z 2 wyświetlaczami).
Te Sajsungi są do bani.

Cytat:
2006-09-22 09:16:59, pyrekcb pisze:
Tylko jak "Ona se kupi", to za "nasze" pieniądze, które ja zarabiam...

No i...? Będziesz miał mniej, a po co Ci one?
Zresztą zadaj ślubnej pytanie "po co Ci to?" ja takie pytania sobie zadaje i dzięki temu oprócz wydatków typowo bytowych nie mam żadnych innych wydatków i nie mam też żadnych potrzeb. Ale to trzeba latami ćwiczyć.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-09-22 09:46:06 ]

Jak ma być taki podstawowy, to styknie ten - KLIK

a taki lepsiejszy, to polecam ten - KLIK

Cytat:
2006-09-22 10:39:49, Madziarka pisze:
Jak ma być taki podstawowy, to styknie ten - KLIK

Wygląda gorzej niż pedalsko...

Cytat:
2006-09-22 12:04:43, piotr_ek pisze:

uff.. jeśli Piotrkowi się nie podoba, to znaczy, że jest zajebisty

Cytat:
2006-09-22 12:04:43, piotr_ek pisze:

Wedle utartych schematów (nie bez powodu) pedał w swych poczynaniach i upodobaniach zachowuje się jak kobieta wiec wybór Madziarki jest jak najbardziej trafny tym bardziej, że to właśnie ma być telefon dla kobiety a nie dla faceta i dodatkowo nie płaci się za markę.