MotoNews.pl

Pekajacy lakier na dachu:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zauwazylem ostatnio coraz wiecej pekniec lakieru na dachu...jak kupowalem mojego desperadosa bylo tylko 2 a juz nie sposob ich naliczyc...co moze byc przyczyna??chyba czeka mnie remoncik i lakierowanie dachu

powod-slaba jakos powloki lakierniczej

szpachla pęka?

Jeżeli to takie pęknięcia jak wysuszona ziemia na pustyni i coś jasnego spod lakieru wystaje, to kolega jost może mieć rację.....

oj chyba szpachelka...no to mam problem..ale za te pieniadze ktore za niego dalem nic bym nie kupil...warto w niego troszke zainwestowac...

Cytat:
2006-09-23 13:53:12, desperos pisze:
warto w niego troszke zainwestowac...

Jeśli zainwestowane pieniądze nie przekroczą kwoty, za którą mógłbyś kupić coś lepszego.

Fajnego musiał miec dzwona skoro na dachu jest szpachla..

Cytat:
2006-09-23 16:03:43, Czarek_Rej pisze:
Fajnego musiał miec dzwona skoro na dachu jest szpachla..

"Zygmunta" ?

Cytat:
2006-09-23 16:21:14, bogdan1 pisze:
"Zygmunta" ?

cos w tym stylu...

Cytat:
2006-09-23 16:25:00, Czarek_Rej pisze:
cos w tym stylu...

Myslę że nawet z całą zygmuntową dzwonnicą.

heh z tego co sie juz dowiedzialem to przytrzasnely go drzwi garazowe dach byl szpachlowany i lakierowany widac nieudolnie ale te 1500 zeta ktore za niego dalem wpelni mi rekompensuja ta mala niedogodnosc zwlaszcza ze ma full wyposazenia jak dla espero

za te pieniądze to bym sie ciężko zastanawiał czy kupić takie espero......

97 za taką kase to juz wiem jakie auto brało udział w reklamie rexony czy cus o tym kolesiu co skacze na dach zaszpachlowali podpalili i dali do reklamy pzu mnie sam remont rozrządu swiece i przewody wyniosły 800zł to kurcze moze znajde i kupie 2 esperaka

Cytat:
te 1500 zeta ktore za niego dalem wpelni mi rekompensuja ta mala niedogodnosc

"Panie... jakbym nie klepał to przystanek autobusowy wychodzi".

Cytat:
2006-09-23 22:49:35, markon pisze:
to nie jest odp na twój post tylko sygnaturka: ale to jeszcze przed toba nigdzie nie napisałem o ocenie twojego esperaka i poczytaj co to jest sygnaturka:

Do kogo pisałeś?

gdzie jest ten post musiał go usunac

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-09-23 23:25:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-09-23 23:27:55 ]

loj tam zrobie sobie cabrio