Zdjecia mojego RST po remoncie auta:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, wstawiam kilka fotek mojego RST juz po remoncie , bo 4 stycznia tego roku miałem bardzo przykre zdarzenie - mój samochód stanął w plomieniach, spaliło sie wszystko pod maską,instalacja elektr., węze, plastiki, wtrysk, zbiorniki itd. , cała klapa przednia i wiele innych rzeczy, palił sie 20minut , wiec mozecie sobie wyobrazic jak wyglądał, ale odbudowałem go , kupiłem drugiego na czesci i walczyłem ostro i chciałem Wam pokazac efekt

Mam nadzieje ze mi sie udało wstawic zdjecia

Brawo dla tego pana
tylko niech ktos ustawi fotki jedna pod druga

Przedewszystkim piekny kolor ... i autko nie jest za bardzo zepsute tuningiem Mnie sie podoba ...

Dzieki za ustawienie fotek

Śliczny kolorek. troszkę tylko te brewki niepotrzebne. Badlook już lepiej IMO by się prezentował. Ale i tak ekstraklasa.

Śliczny kolorek, włożony wysiłek napewno się opłacił, gratulacje .

Brewki - a fee .

szkoda ze nie ma bad looka zamiast brewek, ale ogólnie super autko no moze fele inne by sie przyadały, oryginalne 15 albo jakies fajne 16

Cytat:
2006-09-23 16:49:00, fryszard pisze:
szkoda ze nie ma bad looka zamiast brewek,

i kto to mowi

w przyszłym roku moze kupie jakies fajne 15tki

Chciałbym tez kupic lampy typu clear do tyłu ale sa dostepne tylko na ebayu w Angli u nas takich chyba nie dostane, gdyby ktos z Was miał na zbyciu to dajcie znacpozdro. i dzieki za opinie - te brewki tez mi sie zbytnio nie podobają tylko niemiec od którego kupiłem to auto jak jeszcze było białe przykleił je na klej koloru białego i niczym tego nie mozna było zmyc a w tym drugim aucie reflektory były popekane,ale pomysle nad tymmoze bad look, zobaczymy

Cytat:
2006-09-23 16:49:59, kainek pisze:
i kto to mowi

???

Cytat:
2006-09-23 16:59:40, fryszard pisze:
???

a to nie Twoimi brewkami keidys na alelgro handlowali

jego jego i Chuck Norris je kupił

Cytat:
2006-09-23 16:57:47, dr_boom1 pisze:
Chciałbym tez kupic lampy typu clear do tyłu ale sa dostepne tylko na ebayu w Angli u nas takich chyba nie dostane, gdyby ktos z Was miał na zbyciu to dajcie znacpozdro. i dzieki za opinie - te brewki tez mi sie zbytnio nie podobają tylko niemiec od którego kupiłem to auto jak jeszcze było białe przykleił je na klej koloru białego i niczym tego nie mozna było zmyc a w tym drugim aucie reflektory były popekane,ale pomysle nad tymmoze bad look, zobaczymy

Fox Design w Niemczech też ma do Mk4

ładny ładny tylko brewki nie potrzebne

autko b ladnie sie prezentuje, gratki za wlozona prace i zapal

widze je codziennie (prawie) w swetochlowicach wyglada naprawde super i jest oko na czym zawiesic te brewki na zywo wygladaja na aucie dosyc niezle

Piekne auto a kolorek przepiekny!Wielki szacunek i podziw za taka odbudowe auta!!!!

coz moge napisacd ,autko prezentuje się REWELACYJNIE HMMMMM podejrzewam ze duza w tym zasługa tego koloru , czy to nie czasem AQUARIUS?????????

!!!!!!!!!!!REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: RemikGT dnia 2006-09-23 21:59:03 ]

Kolor to perła z palety Nissana mieszana w dziewieciu tysiącach, 3 warstwy