MotoNews.pl
3 [126p] Dystanse - z waskiego rozstawu srub na szeroki (160283/0)

[126p] Dystanse - z waskiego rozstawu srub na szeroki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam..mam pytanko, czy ktos sie orientuje na temat dystansów lub jak przerobic bebny pod waski rozstaw srub..azeby założyc tzw. 'cytrynki' ?? ?? ?? Moze ktos ma cos takiego na spylenie...
Czekam na wszelkie info na ten temat
POZDRO

wiem jedno, to bedzie mialo tonaż

?? ?? ??

wymienic zwrotnice+bebny,szczeki,na stary rozstaw

Fotka ze strony: http://www.fiat500sport.com/
Cena jedyne 69,70 Euro sztuka

http://www.cultstyle.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=257

tutaj masz goscia co dorabia dystanse takze jego zapytaj ile to moze kosztowac.

[ wiadomość edytowana przez: cichy_b0b dnia 2006-09-24 23:14:20 ]

Da sie zrobić nie ma tragedi, mój sasiad jest spec, zrobił tarcze do mocowania zacisków z DF'a do malucha to i to zrobi, tylko jaką grubośc zastosować 10mm? i jaka stal?

Cytat:
2006-09-25 18:21:44, ISO-lator pisze:
Da sie zrobić nie ma tragedi, mój sasiad jest spec, zrobił tarcze do mocowania zacisków z DF'a do malucha to i to zrobi, tylko jaką grubośc zastosować 10mm? i jaka stal?

Min 20mm, w koncu musza sie gdzies sruby ktorymi te dystanse do piasty przykrecisz zmiescic

niewyjdzie taniej i bezpieczniej zaadoptowac wsyztsko z nowszego rozstawu? bo to chyba jedyne logiczne rozwiazanie.....i tak pozbywasz sie cytrynek (skoro zakladasz alu) wiec reszta nieistotna.....

Chyba robi na odwrót z wąskiego rozstawu chce założyć cytrynki...

no tak.........czytalem teraz jeszcze raz z zrozumieniem i ok - mea culpa

Cytat:
2006-09-25 18:21:44, ISO-lator pisze:

min 10mm...tak 12mm by stykło...ile by to kosztowało tak zapytam u tego znajomego:p ... pozdro

tez bym cos takiego potrzebowal ale ja mysle na kitem na przod zeby jeszcze tarcze pod cytrynki wsadzic

hmm

pomyslimy

Cytat:
2006-09-26 17:09:46, fuso pisze:
hmm pomyslimy

No trza tylko najprzod blachy i lakierek