[Allegro] Jako ze stuningowane espera to zadkosc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To wstawiam tu linka do aukcji, to chyba nikt od nas ???

ps. 11 tys to on chyba nigdy nie dostanie

Espero po tuningu

ps. zobaczcie gdzie on glosnik z przodu wstawil

[ wiadomość edytowana przez: Outcast dnia 2006-09-25 12:27:30 ]

Ładne... a to już żadkość, że piotr'ek to powiedział.

niby ladne ....ale najladniejszy to jest ten hak co z tylnego spoilera wystaje wyglada na zrobione czysto , a hak jest pewnie po to ze lubi na 1/4 mili z przyczepka ganiac zeby nie isc na latwizne

trza zadzwonic skoro chlopak "zospatrz" kazda propozycje

ładnie zrobionynajbardzeij interesuje mnie ten głosnik umieszczony koło biegów

ludzie widzita tak się sprzedaje espero, no ładna cena - pocieszająca na tle innych cen jak z wyprzedaży siaiegoś barachła, no przeca cena poniżej 3 a często i 2 tys. woła o pomstę do nieba bo w końcu espero to nie jakieś taczki na resorach p.t. Polonez z doczepionym silnikiem a i ten też nie jest taki ostatni.
Ja mam podobny ale nietjuningowany raczej no chyba że alusy i przyciemniane szybki w to się wliczają i też zadbany tyle że bez klimy i dużo mniejszy przebieg- 91 tys. rzeczywisty bo jestem pierwszym właścicielem ale na razie jest tylko 6 tys. ciekawe czy dojdzie do ósemki , jeśli tak to ja za swojego powinienem dla porządku wołać chyba ze 12 .

Tak trochę z boku tematu - "spala średnio 8 litrów"...
Przy sprzedaży swojego auta zauważyłem, że ludzie przy oglądaniu słyszą od sprzedającego to, co chcą usłyszeć, np. że auto pali "średnio 8 litrów" i to gazu....
Jak ja podaję rzeczywiste spalanie, to dziwią się, dlaczego tak dużo, bo inni mówią mniej. Ja to chyba jakiś "niedzisiejszy" jestem...
Pozdr. P.

KLIKAC tutaj tez mamy espero po tuningu

Cytat:
2006-09-25 20:31:11, Bartek1112 pisze:
KLIKAC tutaj tez mamy espero po tuningu

Zapomniałeś dodać "zjeb*ne".

Jedno co mnie zaciekawiło w tych ogłoszeniach to jedna opcja wyposażeniowa - mianowicie komputer pokładowy - hmm.... co miał na myśli autor tego ogłoszenia ?? Bo ja jakoś w swoim nie widze komputra - no chyba że akurat wioze ze sobą laptopa

Pozdróweczka