[K] Kołki plastikowe w tylny słupek do szybków uchylnych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje 6 kołków plastikowych, ktore wkłada sie w tylny słupek w kwadratowe otworki w celu załozenia szyb uchylnych.

Pomozecie?

hmm.... nie próbowałem ale wydaje mi się że to będą takie jak do kierunkowskazów przednich i tylnych lamp tylko WIĘKSZE. Czyli chyba takie same jak do uchwytu nad pasażerem. Powinieneś dostać w sklepie motoryzacyjnym. Przynajmniej w Krakowie dostałem

inne są, takie specyficzne, nie ma ich w zadnym innym miejscu w bobie. ja takie mam, musze poszukac ale.. przesyłka wyjdzie pewnie drożej niż same spineczki. jutro powiem czy mam a jezeli tak to odsdam za koszt przesyłki bo mi niepotrzebne

ok, superanco.

ile tego potrzebujesz i na kiedy? kupowalem takie cos od 126p do 131 tylko juz nie pamietam gdzie, ale jesli Ci zalezy to sobvie przypomne

6 szt.

Ja kupowałem w motoryzacyjnym...

takie same w polonezie występują...

Tak tylko piszę jakbyście się nie dogadali

ktos coś?

ja mogę spytać u siebie w moto jakby nikt nic nie załatwił. I wysłać oczywiście po kosztach bez marży

Cytat:
2006-09-30 09:53:27, wicekdw pisze:
ja mogę spytać u siebie w moto jakby nikt nic nie załatwił. I wysłać oczywiście po kosztach bez marży

no to chyba logiczne

dzieki wicek

znalazłem 5 sztuk
jedna moge wyciągnąc odemnie z boba

o super. Wyslesz?

Bizer sprawdz najpierw czy mozesz, bo co na to homologacja, moze musza byc?

homologaja mówi wyraźnie ze te otwory muszą być zaślepione.
nie mówi czym

Pany, a które to?

Te na górze, ale nie wiem czy to ten rozmiar i czy rozmiar związany jest jakoś z kolorem. Ja mam czerwone, czarne są o milimetr większe i juz nie chcą wejść. Białych jeszcze nie widziałem...

Czerwone to tzw. fabryczne, białe są ó mnie w sklepie, nie pasują dobrze i są cholernie kruche