| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
EksiL F&F Sympatyk Łódź | 2006-09-30 02:25:45 (s) Fiat 127 mk3 Sport(1.3) 82r.
sprzedam lub zamienie na kaszla ST w db-bdb stanie(do dogadania).Szarpnąłem się na tą furkę(przy okazji rozsprzedając bobka) ale niedam rady jej zrobić jak należy a szkoda rozgrzebac i zapuścić bo egezemplarz jest wart uwagi.pozatym mieszkanie,studia itd,standart.nie stać mnie poprostu(a miało być połączenie dupowozu z fajnym autem).to tyle apropos powodu sprzedaży.więcej o samym autku jest tu i pisał to Booguc,od którego to autko zanabyłem,i który o nie dbał i w takim stanie jest do dziś.nic w nim nie ubyło ani nie przybyło od tamtego czasu prócz łódzkich blach(z wyjątkiem dodanej atrapy i zdjętego spojlerka,który jest).auto nie dużo jeżdżone,czasem do pracy albo do miasta,bez upalania itd.plusy i minusy: +silniczek nie bierze oleju nadal i ma wigor(niecałe 101.000 przebiegu) +orginalny stan bez jakiś bubli(alu od poldera i opony z duza ilością bieżnika) +mechanicznie pomijając trochę luzów wszystko sprawne(brak jedynie serwa) +w dowodzie wbite 1049 (opłaty do 1100) -nadal do zrobienia blacha(podłoga ma ubytki ale trzeba looknąc najlepiej lub fotki jakieś,do tego w wielu miejscach są zaprawki(chciałem zrobić blachę i lakier bo to najlepsze wyjście żeby był efekt,ale bez tego spokojnie dużo przejeździ) -amorki tył wyklepane do wymiany. Dorzucam to co dostałem do niego czyli klapa tył pod lakier,szyba tył zielona+uszczelka(wszytskie w aucie prócz tylniej są zielone),szyby boczne, dwie tylnie jedna przednia,reklamówka części.Przegląd i ubezpieczenie jest.Spalanie różnie,zależy od stylu jazdy,miasto 8l. l.Nie muszę pisać ale wiadomo że mało ich jeździ i jak ktoś ma chęci to może z tego autka zrobić fajny bolid,którym co jak co już jest ale wymaga dopieszczenia.Ile będę potrafił to odpowiem na gg2121425 lub przez priva tudzież 880019250. Cena zalezy od opcji,do dogadania.
[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2006-09-30 03:00:13 ] |
MAD_DOGG F&F Sympatyk ![]() Ferrari killer & 100 ... Łódź | 2006-09-30 07:49:26 |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-10-03 09:27:35 Krzysiu, a za ile poszedł? moze sie pokusisz o kanta? |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2006-10-03 19:10:19 kant lepszy,wygodniejszy,szybszy a na gazie jedzisz za ta sama kase co malczanem,tyle ze oplaty inne ![]() |