Dzis dzien chlopaka...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
,... a samice ani slowa...
a bysmy tylko zapomnieli o dniu kobiet...

Cytat:
2006-09-30 12:36:02, comar pisze:
,... a samice ani slowa...

Widze Comar`ku, ze 8 marca bedziesz musial swojej zakupic Ginkofar lub Biolecetyne

Heheeh no wlasnie jak sie pizdzie kwiata nie kupi to zaraz wielkie fochy...a jak jest dzien chlopaka to kolezanka pamieta a ta jedza nie.

Życie ...

Cytat:
2006-09-30 12:53:50, mufaz pisze:
Heheeh no wlasnie jak sie pizdzie kwiata nie kupi to zaraz wielkie fochy...a jak jest dzien chlopaka to kolezanka pamieta a ta jedza nie.

jeszcze chyba jest dzien dziewczyny czy jakos tak pamietam czasy w lo to zawsze bzdziągwy mialy pretensje ze nie pamietamy

O kutwa dzisiaj dzień chłopaka Nooo, moja kobita zara przyjeżdża to jej dupne sms żeby po drodze kupiła browarka

a moja panna cos kombinuje Tylko jeszcze nie wiem co... ale mam takie przeczucie cos. Jeszcze nigdy nie zapomniała o dniu chlopaka Pojade to pewnie sie dowiem co wymysliła

haha a moja juz wczoraj o mnie pamietała i juz wczoraj dostałem prezenta

tylko żebyś za 9 miesięcy następnego nie dostał

Cytat:
2006-09-30 14:10:02, owz pisze:

spoko spoko

Cytat:
2006-09-30 12:50:51, rallyman pisze:
Widze Comar`ku, ze 8 marca bedziesz musial swojej zakupic Ginkofar lub Biolecetyne

nie no moja pamietala , ale na forum jakos cisza no i tak spoza okregu prawy-lewy fotel w moim bobie

Cytat:
2006-09-30 14:10:02, owz pisze:

o jeeeeeb

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CHŁOPCY!! ps. nie wykorzystujcie za bardzo Tych waszych biednych kobiet ...a juz niedlugo nasze świeto...

a mnie pewnie dopiero wieczorkiem jakaś fajna niespodzianka czeka a może zapomniała...jak by co to sie sam upomne

kiedyś na TV leciał film "Wspaniali mężczyźni i ich latające maszyny" (być może że pomyliłam się w tytule, to było dawno )
no.
maszyny tego życzę Wam w pierwszej kolejności bo wiadomo że bez nich nie da rady
latających niekoniecznie ale "odrywających się od ziemi" owszem a jeśli nie da rady to chociaż "jeżdżacych"
ich właśnie... żeby samochody, którymi na co dzień jeździcie, były Waszem własne, na wyłączność, żebyście nie musieli się nimi z nikim dzielić a jeśli już to tylko miejscówką wewnątrz (i innym niż lewy fotel)
wspaniali no ba...
mężczyźni - żebyście zostali na zawsze tą nielubianą płcią przeciwną, na którą się narzeka, która nigdy niczego się nie domyśla, zapomina o swoich obowiązkach, nie dzwoni chociaż obiecała, jest bezuczuciowa, siedzi godzinami przed kompem i nie pamięta o rocznicach
(potraktujcie to z przymróżeniem oka)

"...bo na tym polega cały pic
że bez chłopa nie byłoby nic..."

zostało jeszcze "i"
i...

[ wiadomość edytowana przez: magda_trikolor dnia 2006-09-30 20:42:56 ]

ja dostalem zyczenia przez telefon.....jutro chyba jakis prezent bedzie

to takie dupcenie kota te swieta wszystkie

Orange z daleka od mojego Kota prosze

Cytat:
2006-09-30 22:36:13, nikusss pisze:
Orange z daleka od mojego Kota prosze