Buduje sie malaria do ppzm!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie czekam na opinie! wielkie dzieki dla Pawła Czernika za pomoc w wrzuceniu zdjec

[ wiadomość edytowana przez: Fellixx dnia 2006-10-01 13:07:41 ]

Jeezuu jak ja bym chciał mieć z żony pomocnicę garażową . Robota wygląda profi-życzę powodzenia

Cytat:
2006-10-01 11:57:27, -SerU- pisze:
Jeezuu jak ja bym chciał mieć z żony pomocnicę garażową . Robota wygląda profi-życzę powodzenia

heh chce jezdzic na prawym to musi sie tez cos przylozyc heh

kupa dobrej roboty....czekamy na dalsze postepy i zdjecia!!

Super super super! czekamy na starty!
Cytat:
2006-10-01 11:57:27, -SerU- pisze:
Jeezuu jak ja bym chciał mieć z żony pomocnicę garażową .

naprawde fajna sprawa:]

Faktycznie widać, że profi podejście do sprawy i to się naprawde liczy zero fuszerki, fajna pomocnica Czekam na dalsze relacje z postępu z prac.

Cytat:
2006-10-01 12:35:16, Spawn_ad pisze:
Faktycznie widać, że profi podejście do sprawy i to się naprawde liczy zero fuszerki, fajna pomocnica Czekam na dalsze relacje z postępu z prac.

ciesze sie ze sie podoba auto no i moja pomocnica za niedlugo dalsze zdjecia poniewaz etap budowy jest juz duzo dalej tylko ze nie mam aparatu

Kiedyś w Tychach widziałem tego kaszla(i jeszcze jednego białego Radecki M.) i już był ogień,a teraz ma być jeszcze większy,więc kosa,proste.powodzenia w pracach i startach.ciekawe jaki motur sie tam pojawi,zapewne mocny

[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2006-10-01 12:46:27 ]

.ciekawe jaki motur sie tam pojawi,zapewne mocny [ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2006-10-01 12:46:27 ]
[/quote] na dole sa dodane 3 zdjecia oczywiscie dzieki feliksowi jedno odnosnie motora

Pozazdrościć zapału i umiejętności

Robota wygląda naprawdę profesjonalnie..
A więcej szczegółów na temat auta?

Aha....
Po co te dwa otwory w progach?

poka wiecej fotek tej kobity
nie weim jak ktoś moze powiedziec czy fajna czy nie jak na tych fotach praktycznie nic nie widac

a robota widac profi. czekam na kolejne zdjecia

Otwory w progach są na stojaki serwisowe podczas pobytów na strefie czy garażu. Własnie apropo tych otworów: czy ten z tyłu nie jest za blisko środka samochodu?

Cytat:
2006-10-01 13:33:51, -SerU- pisze:
Otwory w progach są na stojaki serwisowe podczas pobytów na strefie czy garażu. Własnie apropo tych otworów: czy ten z tyłu nie jest za blisko środka samochodu?

wiem ze wygladaja za blisko ale jest ok auto sie nie "przekipnie" a po II jest to tak po to by strefie serwisowej bylo jak najwiecej miejsca z tylu gdzie jest skrzynia jak by ja np. trzebabylo zmienic na strefie im wiecej mechanikow sie tam zmiesci tym lepiej

te korby z tlokami mi sie podobaja znasz wage? czym polerowales? Mozna wiecej inf. dodtakowych o "wyrobie"?
z gory dzieki

Cytat:
2006-10-01 14:58:52, rallyman pisze:
te korby z tlokami mi sie podobaja znasz wage? czym polerowales? Mozna wiecej inf. dodtakowych o "wyrobie"? z gory dzieki

wage tlokow i korb wolalbym zeby pozostaly tajemnica sory!! a co jeszcze bys chcial wiedziec o wyrobie i o ktory dokladnie ci chodzi? a polerowalem roznymi sciernicami a na koniec recznie

dokladnie to mi chodzi o polerke korb, czego uzywales do tego...

profi narobi sie czlowiek a pozniej kilku debili bedzie puszczac ploty ze masz auto ospawane i ze szpachel......

czy 650tka ktora tu zawita bedzie krecila dupka dookola tego malca??

Cytat:
2006-10-01 15:09:07, rallyman pisze:
dokladnie to mi chodzi o polerke korb, czego uzywales do tego...

na poczatku sciernica na kątówce potem sciernicami na wiertarce a na koniec papierem sciernym(puc papierem ) i duza iloscia piwa na wzmocnienie

No wszystko ładnei pięknie, narobił sie chłopaka, tylko autem tym to ty nigdzie nie wystartujesz. Weź homologacje do ręki i porównaj zdjęcie auta i twoje auto