Promocje sklepu z Bytomia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć
Od czasu do czasu będę powiadamiał was o promocjach w moim sklepie. Oferta dotyczy tylko klubowiczów, więc przed zakupem należy poinformować że należy się do KLUBU ŁADY

Na dzień dzisiejszy w promocji jest:

Do SAMARY: Tłumik środkowy z Izawitu za jedyne 42 zl i końcowy z Izawitu za jedyne 50 zl.

Promocja trwa do wyczerpania zapasu.
Pozdrawiam

to ładnie, a zniżka 20% dalej obowiązuje?
bo w planach łożyska kół przednich, i takie cóś przy wahaczu co strasznie skrzypi

ja mam polecenie od taty mowienia o 10 %, jezeli ugadales cos z tata, to tak jest.

jest 10, ale z okazji promocji mogłoby być 20.
żarturję
jutro się odezwę

A macie rozrząd do Nivy?

dwa kola i lancuch 63zl po zniszce,
a kompletny z uszczelniaczami 158 po zniszce

Polenku a ile kosztuje taka atrapa jak twoja?

taka atrapa Jasienku kosztuje 150zl ale narazie nie ma ich w polsce, ale i tak to jest do samary a ty masz przeciez 07.

Do SAMARY z dłuższą maską i błotnikami
1.ATRAPA przednia z zabudowanymi światłami za 130 zł
2. ATRAPA przednia z zabudowanymi światłami i miejscem na halogeny miedzy światłami za 150 zł

w przyszlym tygodniu umieszcze tu zdjecie przedniej atrapy za 130zl. tylko musze sie dowiedziec jak to sie robi

wyślij to zdjęcie do Konrada na emaila i on to zorganizuje. będzie szybciej

Polen a masz wykladzine podłogową do Nivy i maty wygłuszające na podłogę???

umieszczam zdjecia atrapy do samary z dluzsza maska i blotnikami

Chyba te zdjęcia sa zajebiscie duze,bo po 5 minut mi się otwierajątak samo te z zegarkiem.Może dałoby rade je troche zmniejszyc bo modemowcy to chyba usną i TPSA im sporo naliczy
Pzdr Grzesiek

własnie zauwazyłem ze to jednak wina Interii,bo fotki mają normalny rozmiar.
sorki

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek_Bialystok dnia 2003-06-06 22:56:26 ]

Polen, a gdzie ty masz dokladnie ten sklep, bo 20 bede w Chorzowie, a to niedaleko i moze bym cie odwiedzil??? Ba, anwet bym u Ciebie kupil klocki hamulcowe do mojej 2107, jezeli masz jakies inne niz Fomar

Czy twoj sklep jest gdzie w okolicach rynku, czy w ogole gdzie indziej???

Pozdrawiam

Leszek- do Polena z Chorzowa jedzie się bardzo prosto: Jedziesz caly czas jak na Wrocław i potem w samym centrum Bytomia jest ostry zakręt w lewo - a ty jedzoesz prosto i po kilkuset metrach skręcasz w lewo na taki duży plac.Możliwe,że Polen coś doda od siebie - ja znam śląsk w miare dobrze , ale jak ktoś tam przyjeżdża rzadko to mozna się pogubić))
Paweęł

Ja znam tez śląsk jak własna kieszeń - mój drugi dom. W ogóle to ja jestem pół kaszeba pół ślązok

Jo wim kaj mam jechac, ale potrzebuja dokladny adres

No to dakladny adres masz na klubowej stronce w dziale -POLECAMY. A tak od razu to Ci Powiem,ze to Bytom ul.Matejki))
Paweł

No to szwarnie!!! Zajrza tam do polena!

Polen, a nie orientujesz się czasami czy do 2106 były lub czy może masz jakieś delikatny spojlerek na tył ????

Andy