Esperak na szrocie - Krakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla zainteresowanych w Krakowie na szrocie stoi zielony esperek.Dokladnie na Rybitwach jak juz koncza sie wszystkie budy.Silnika juz nie ma i chyba skrzyni,ogolnie pod maska pustawo ale prawie cala reszta jest.Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2006-10-04 09:58:02 ]

W jakim stanie fotel kierowcy ?
Ma to spoiler ?

Prośba do Modów... zmieńcie tytuł, bo źle się kojarzy . Zezwalam na użycie nazwy "Złomero".

Esperynek niedawno Membera dostał, a tu taki zonk -znowu narozrabiał ???

Niech bedzie zlomero Nie ma spojlera to pewne a co do fotelu kierowcy hmm nie zauwazylem konkretnych rozdarc ale tez duzo gratow jest do srodka powkladane wiec ciezko bylo ocenic a nie mialem po co wyciagac wszystkiego ze srodka.

Szkoda ze tak daleko - chetnie bym wzial klapke wlewu paliwa.

Cytat:
2006-10-05 08:53:42, Hornblower pisze:
Szkoda ze tak daleko - chetnie bym wzial klapke wlewu paliwa.

Co wy z tymi klapkami. Mając zardzewiałą można ją zabrać do domu i na spokojnie godzinami picować i malować. Ideał będzie.

Cytat:
2006-10-04 01:45:52, buzerek pisze:
Dla zainteresowanych w Krakowie na szrocie stoi zielony esperek.Dokladnie na Rybitwach jak juz koncza sie wszystkie budy.Silnika juz nie ma i chyba skrzyni,ogolnie pod maska pustawo ale prawie cala reszta jest.Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2006-10-04 09:58:02 ]

jeśli ta zieleń to 42u (ta ciemniejsza )to interesuje mnie przedni zderzak zorientuj sie ile kolo chce za niego i daj mi znać, będę zobowiazany

Nie obiecuje ze zrobie to szybko zarowno z braku czasu jak i z tego powodu ze nigdy tamtedy nie przejezdzam ale postaram sie.Poza tym hmm za badzo nie wiem jaka to zielen 42u wiem tylko ze jest ciemniejszy od mojego a na moim tez nie wiem jaka to zielen .Gdzies to jest napisane?

Cytat:
2006-10-05 21:04:21, buzerek pisze:
Gdzies to jest napisane?

Otwierasz maskę, patrzysz na chłodnicę, obniżasz wzrok o 5 cm w kierunku swojego penisa i widzisz tabliczkę z różnymi pierdołami w tym nr lakieru.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-10-05 21:16:17 ]

Dobre to bylo,dzieki za rade Zrobie to jednak po swojemu stawiajac tam kobiete zeby obejrzala chlodnice i wtedy obnize wzrok o te 5 cm

Cytat:
2006-10-06 01:20:52, buzerek pisze:
Dobre to bylo,dzieki za rade Zrobie to jednak po swojemu stawiajac tam kobiete zeby obejrzala chlodnice i wtedy obnize wzrok o te 5 cm

A tu ZONK Miriam

skośnookie dawali 2 rodzaje zielonego - 42U i 41L różnią się w zasadzie odcieniem tylko ale znacznie widocznym szczególnie w słońcu (41L jest odrobinę ciemniejszy w stronę koloru niebieskiego)

A tak w ogóle to widział ktoś może farbe MOTIP w odcieniu 41L ?? bo we Wrocławiu jest tylko mieszana i 3-krotnie drozsza jednocześnie niż w standardowym opakowaniu.

Cytat:
2006-10-05 21:15:54, piotr_ek pisze:
Otwierasz maskę, patrzysz na chłodnicę, obniżasz wzrok o 5 cm w kierunku swojego penisa i widzisz tabliczkę z różnymi pierdołami w tym nr lakieru. [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-10-05 21:16:17 ]

A jak ktoś nie ma penisa ?

Cytat:
skośnookie dawali 2 rodzaje zielonego - 42U i 41L różnią się w zasadzie odcieniem tylko ale znacznie widocznym szczególnie w słońcu (41L jest odrobinę ciemniejszy w stronę koloru niebieskiego

to tak samo jak z kolorkim 22L

Cytat:
2006-10-13 05:46:17, Marzenkachilsz pisze:
A jak ktoś nie ma penisa ?

Nie ma problemu. Kobiety odróżniają 16 mln. kolorów. Faceci tylko 16.