Poszukuje znaczka na przednią atrapę do Lady 2106

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy klubowicze poszukuje znaczka na przednia atrape do Lady 2106. Interesuja mnie tylko stan idealny. Mozy ktos posiadam na sprzedaz takie cudo.

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-05-22 21:34:47 ]
[ powód edycji: literowka w tytule ]

Przykro mi, ale nie moge ci pomoc.

Chcialem tlyko powiedziec, ze (bez obrazy reszta kolegów) ale swoim autem deklasujesz nas wszystkich!!! Piekne sa te białe ranty na oponkach i generalnie fure masz, ze mucha nie siada!!!

Tylko pogratulowac!

a jak wygląda takie cudo. masz może jakieś zdjęcie lub rycinę?
będąc na szrocie porozglądam się.

chyba tak to ma wyglądać - niestety nie mam czegoś takiego. Na widok 2106 kolegi aż ślinka cieknie

Mam nowy znaczek od nivki!!! Jeśli jest taki sam jak w 2106 to daj znać!!!!

[ wiadomość edytowana przez: klaczyslaw dnia 2003-05-13 18:31:27 ]

Konrad, ja tę slicznotkę miałem pod blokiem... oglądałem pod kątem zakupu.... zaśliniłem się po kolana na oponkach z boku kołki, a chromy na wysoki połysk...
niestety papa nie był zainteresowany
ale nic to, daleko nie dojechała.

Ciekawe czy dałoby się zarejestrować to Bederowe cudo jako zabytek , przecież w tym roku kończy 25 latek. Robi wrażenie

Góral ja nawet boję sie powiedzieć jakie autko (ładę) wypatrzyłem ostatnio pod pokrowcem na moim osiedlu (żeby było dowcipniej pod oknem mieszkania mojego dziadka...)

Konrad, albo kup, albo chociaż jakąś fotkę daj

jego fotek nie mam ale jest dokładnie taki :

i do tego jest naprawdę w dobrym stanie

Czy to jest 2101 w wersji kombi?Ja coś podobnego widziałem tez w zajebistym stanie na ruskich numerach na trasie.Pięknie się prezentowało
pzdr Grzesiek
Konrii,to rób"zasadzkę"na to autko

tak jest to 2101 kombi czyli 2102
nad zasadzka się pomysli

Witam...
dokłądnie tak, to 2102.. wersja kombi od 2101..
sliczna widziałem ostatnio takie cudo w Gdańsku,
na chodzie

Tak, tak Konrii - twoj tata nam (ja i sheriffnt) wlasnie opowiadal o tej 2102 pod pokrowcem. I o mchu na oponach tez nam opowiadal

beder: szczęka opada i serce mocniej bije.
Zajebisty pojazd !
Pogratulować

kurde, beder, skad wytzrasnales taka maszyne?!
cudo!
oddalbym jedno jajko albo nere za taki woz!!!!

Rozumiem Konrad, ze juz prowadzicie negocjacje z gosciem :o)

Cytat:
2003-05-13 23:09:47, Leszek_Gdynia pisze:
Tak, tak Konrii - twoj tata nam (ja i sheriffnt) wlasnie opowiadal o tej 2102 pod pokrowcem. I o mchu na oponach tez nam opowiadal

mech na oponach to pikuś - ważne że buda zdrowa !!!
mech na oponach jest nawet pewnym +sem ponieważ świadczy o tym że auto stoi już troche wiec być może uda sie ten samochód tanio wydębić - niestety najpierw trzeba mieć za co ją wydębiać

Witam wszystkich,
wielkie dzieki za mile slowa na temat samochodu, obiecuje ze to ni koniec, jak tylko kasa bedzie.

Odp. GORAL
znaczek jest metalowy chromowany (nie plastik) z czerwona masa w srodku i logiem LADY. Jesli cos znajdziesz daj znac

Odp. GRZEGORZ 2107
Sprawa jest niby klarowna, dzwonilem do goscia z PZMOT-u. Ale jak wejdziemy do UE, wg. moich informacji sam. zabytkowe beda mogly poruszac sie po drogach w ograniczony sposob tylko zloty i spotkania starych samochodow.

Odp.KONRII
Fajne kombi widzialem takie na ukrainskiej stronie. Przerobiony na 4x4, najciekawszym rozwiazaniem byly tylnie kola skladajace sie z dwoch skreconych felg z podwojnymi oponami. Gosc jezdzil nia po sniego jak na gasiennicach.

Pozdrawiam caly klub
BEDER