Hydrauliczny ręczny w maluchu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie zamontowałem u siebie hydrauliczny ręczny w maluchu ,używając pompki sprzęgłowej ze skody ,ale nie chodzi tak jak potrza ,jakby ktoś wiedział coś na temat hydraulicznego
ręcznego w kaszlu niech napisze,z góry dzięki za wszystkie rady!!!

[ wiadomość edytowana przez: Krzychu126 dnia 2003-05-13 18:14:36 ]

co ci nie dziala
bo ja wrozka nie jestem z tekstu co napisales nie dojde co jest nie tak

mam pomkę od skody która w skodzie chodzi w pozycji pionowej a u mnie jest w poziomie i nie da sie za bardzo tego odpowietrzyć,jak dorwę od fiata to założe i się zobaczy co z tego będzie

to akurat nie ma znaczemnia w jakiej pozycji jest trzeba poprostu odpowietrzyc

wygrzebuje jakis pierwszy lepszy temat bo mam pytanie: czy ma ktoś patent na hyrdauliczny ręczny ale taki zeby po zaciągnięciu nie spadał do podłogi pedał hamulca??

Tak akzdy normalny sprawny.
jakos mi nie spada - moze prawidłowo podlacz przewody...

Cytat:
2005-04-24 23:52:42, CZUCZU pisze:
Tak akzdy normalny sprawny. jakos mi nie spada - moze prawidłowo podlacz przewody...

znzczy sie wieszco bo to jest tak zastanawiam sie nad montarzem ale z kim gadam to każdemu spada więc niewiem a jaki masz patent?? jeśli mozna wiedzieć

Patent strongiego...
Pompa od jakiegos ruska i wpiete w układ.
Jak sie dobrze odpowietrzy najpierw na cylinderkach potem na pompie potem cylinderki tylko pompa to nie wpada pedał w podłoge.....
Baaa nawet go lekko podnosi tak z centymetr...
przeciez gdybym chciał zachamowac na zaciagnietym hydrauliku i pedał byłby w podłodze to byłoby to bez sensu.....

Baaa dzisiaj chamowałem i hamulec był pomimo recznego ....
opis jest na stronie strongiego strongi.one.pl - to jego hydraulike odkupiłem..