Jakie auto proponujecie do 10000 tyś zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie
POZDARWIAM

Wszystko zalezy od tego co potrzebujesz, ja bym za 10000 kupil citroena berlingo bo wlasnie taki samochod jest mi potrzebny

oczywiście oprócz essiego nie zebym coś miał do niego. narzekac nie moga ale znudził sie mi juz troszke

no coś fajnego oczywiscie

Honda Civic Coupe V-Tec.

oooooooooo robi sie ciekawie

zdecydowanie jakas honde...

powiem wam szczerze zo o hondzie nie pomyslałem

tak jak napisał Wilk... Civic Coupe ale ja osobiscie wolał bym VTI

jak bym miał teraz 10 000 to mitsubishi carisma

Cytat:
2006-10-04 18:03:11, Inferno pisze:
Wszystko zalezy od tego co potrzebujesz, ja bym za 10000 kupil citroena berlingo bo wlasnie taki samochod jest mi potrzebny

Berlingo za 10 tys ?? Ja tez sie rozgląłdałem za kangoo albo berlingo ale z ta kasę to mozesz kupic tylko wraka firmowego po przebiegu 400 tys.

Cytat:
2006-10-04 18:01:04, rikens82 pisze:
jak w temacie POZDARWIAM

chcesz auto za 10 mln (10000 tys) polecam Maybacha

MAzde 323f tak jak mam w profilu
pozatym tagze polecam honde zapewne bym wlasnie todrugie kupil tylko sedany mi sie nie podobaja absolutnie hacbeck to raczej dla malolatow lub dla kobiet ale CUpe to jest to tyle ze mam male dziecko i troszkie bylo by to nie komfortowe szczegolnie wkladanie fotelika

a jak cupe to tylko LSI 101KM lub V-tec 125KM i dobrze utrzymane bo czesci troszkie drogawe praktycznie nic innego poza tymi dwoma sam nie polecam

[ wiadomość edytowana przez: organo dnia 2006-10-04 23:25:57 ]

Cytat:
2006-10-04 23:24:20, organo pisze:
MAzde 323f tak jak mam w profilu pozatym tagze polecam honde zapewne bym wlasnie todrugie kupil tylko sedany mi sie nie podobaja absolutnie hacbeck to raczej dla malolatow lub dla kobiet ale CUpe to jest to tyle ze mam male dziecko i troszkie bylo by to nie komfortowe szczegolnie wkladanie fotelika a jak cupe to tylko LSI 101KM lub V-tec 125KM i dobrze utrzymane bo czesci troszkie drogawe praktycznie nic innego poza tymi dwoma sam nie polecam [ wiadomość edytowana przez: organo dnia 2006-10-04 23:25:57 ]

jak sie jeżdzi taka mazdą i jak się ma przestrzennie w porównaniu z essem. Widziałemj taka za 7-8 k do opłat. Nawet fajnie to wyglada

Scorpio lub Primera GT lub Sunny GTI
Pozdrawiam
Kamyk

Cytat:
2006-10-04 18:03:47, rikens82 pisze:
oczywiście oprócz essiego nie zebym coś miał do niego. narzekac nie moga ale znudził sie mi juz troszke

jakiekolwiek cabrio te samochody sie nie nudza

szczerze szukałem ponad 2 tygodnie i miało być sportowe ale za 10 tyśków to tylko zajechane hondziny itp. wynalazki i tez jak niemiałem kasy to było to i to bym wziął ale jak zobaczyłem ze 100 aut na żywo to mi sie odechciało sportowego. Niestety 10 tyś to zamało za zadbane auto tak koło 15 tyś to już coś można powalczyć

Ford Probe !!

a ja sie rowniez podepne pod temat tylko mnie interesi auto bardizej rodzinne ale zarazem o lekkim zacieciu sportowym, trwale i wygodne

Cytat:
2006-10-05 08:24:17, lukas_s pisze:
a ja sie rowniez podepne pod temat tylko mnie interesi auto bardizej rodzinne ale zarazem o lekkim zacieciu sportowym, trwale i wygodne

takie rzeczy to tylko w erze