LUDZIE CHYBA POŻEGNANIE OMESI !!! KANAŁ!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem dziś Auto Świat, a tam artykuł o nowej VECTRZE KOMBI, i SIGNUM, a na końcu piszą, że w czerwcu z taśmy zjadą ostatnie Bestie . Czy oni tam pogłupieli, czym my będziemy jeźdźić, przecież nie jakimiś skundlonymi omesiopodobnymi wynalazkami!!! Może wysmarujemy protest, albo ogłosimy strajk okupacyjny. Toż to draństwo piramidalne

janusz jak chcesz zorganizowac strajk to jestem zawsze do dyspozycji ...a tak na serio to dranie jedne

Kupiłem już mąke, wode i inne żercie, okopałem się w ziemniakach w piwnicy i będe walczył do końca

Tak serio to wiedziałem o tym już od ok. 4 m-cy, poruszyłem nawet ten temat na forum. No cóż, wszystko co dobre kiedyś się kończy

a juz marzylem o omedze D qde no a czym nasze dzieci beda jezdzic??????????? do czego prowadzi ten swiat?!?!?!?!?!

a do tego mało pocieszające że "może" wypuszczą coś na płycie fiata large
co zrobić najwięcej ludzie kupują dziadowskie kompakty i autobusy - jak kto woli vany.
poczekamy zobaczymy

całe szczęście że używanych jest sporo
samych A naliczyłem we Włocławku z 50
chociaz większość to C20NE i 20NE i raczej GL

---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++---
Exclusivo club e Opel Omega !

>>> www.omega.lob.prv.pl <<<

Ja słyszałem, że Opel wraz z nową Vectrą wprowadza nowy image dla swoich produktów. Vectra jest pierwsza, wkrótce pojawi się nowa Omega stylem nawiązująca do nowej Vectry. Jeżeli nawet tak by się nie stało - i Opel zakończyłby produkcję Omegi - to natychmiast wypuści coś w miejsce Omegi. Każy producent posiada produkty dla szerokiego kręgu odbiorców, z tego względu Opel na pewno będzie miał coś dla klientów poszukujących luksusowych limuzyn. Co najwyżej będzie się nazywać nie Omega a np. Lambda

stapoz-OMEGA to tez nazwa z tradycja a chcialbys jezdzic czyms co wyglada a omega a jest marki GAZ ZAZ albo ZAPOROZEC? ja tam swojej nieopuszcze moze niebede zyl tyle lat , a poki co bede wierny tej pieknej bestyjce , ja chce dojezdzic omesia a nastepne pokolenia niech zaluja ze tego luksusu nigdy niepoznaly pozdrowka

Nie ma co trzeba kupić jeszcze po jednej Omesi, wypucować, zakonserwować, zamknąć w szczelnym garażu, wypompować powietrze i zachować dla dziecka jak podrośnie i dojrzeje do zaszczytu posiadania tej nietuzinkowej limuzyny.

Panowie jajka i pomidor i zadzwoncie do Bundeswery (pamietacia ta Omesie co na forum byly fotki?) i wbijemy sie w nia i dalej na frajerow ..... jak uzbieram kaski to moze zasiade juz kiedys wspominanej onmedze B 97r 2.0 w aut ...... brrrrrrr