(k) 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupię kaszla.najlepiej ST na nowym rozstawie.z dobrą blachą.do 7-8 stówek.

[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2006-10-06 02:18:42 ]

up.dorzeźbiłem jeszcze 2 stówki.może być ST ale może też być podłubany co by nim troszku porajdować pod marketem między pachołkami.

to skombinuj jeszcze 2 stówki i masz http://moto.allegro.pl/item130171042_silnik_2_0_dohc_fiat_132_argenta_131_sa_zdjecia.html

wszystko spoko ale znów oplaty i spalanie.kaszel jest jedynym fiatem na jakiego mnie tera stać bimbrzeone ale myslówkę mi wkręciłeś..mam nie jeść?heh.

szukaj kanta oplaty hmm moze jakos to przeskoczysz albo na kogos zarejestrujesz tak jak ja przez co place 370zł na rok. spalanie na gazie wychodzi tak samo. a komfort jednak lepszy mysl o tym mysl maluch jest za maly i nie chce jechac

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2006-10-08 12:59:52 ]

moze chcesz eleganta? silnik podlubany (wałek 295, głowica -3 mm, lekkie korby, wał z bisa, wszystko na nowych czesciach), 1500 km od remontu, resor sklepany, sprezyny przyciete, amortyzatory seryjne, srodek seryjny. 95 r. produkcji, podloga zdrowa, progi zdrowe. nie ma podsufitki bo sie wziela i polamala.

Do zrobienia:
- wymienic olej
- wyjac skrzynie biegow i ja obejrzec (wywala IV bieg - prawdopodobnie sie rozkrecila, ale w razie czego mam druga skrzynie w czesciach)
- wymienic elektrodysze w gazniku.

Cena 1000 zl teraz lub 1100 + trochę czasu na zrobienie skrzyni i elektrodyszy

Stare fotki w profilu. Teraz ma m.in. plastikowe zderzaki. Moge wyslac aktualne zdjecia w razie czego

miałem ela i jestem uprzedzony także odpadam.ale dzieki za opcje.

a co cie uprzedziło do ela???

zjadło mi go i obiecałem sobie że tym razem ST ostatecznie FL lub ostatecznie kant.Wiem że każde auto może zjeść rdza tak samo jak o każde auto można zadbać,proste,ale dla zasady chociażby,znam wątek o tej furce nie od dziś i jest to dobra baza,pozatym wszytsko NDS napisał.