Ceny wymiany rozrzadu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile kosztuje u Was wymiana rozrządu (robocizna) bo mi zaśpiewali 180. Czy wimienialiście same paski czy komplet ? Dotyczy 1,8D ...

wymienialem w zetecu 1,6 , rok temu. u mnie za robotę wzięli 120 PLN, wymienialem komplet tj. pasek i rolki

40 zl + 2 piwa w garazu pana Henia ale sie wcale nie dziwie mam 1,4 CVH a ponoc w nich wymiana jest banalna

zapłaciłem 150 PLN w 1.6 16v za pasek, rolki, pompe wodyi przy okazji wymiana płynu

Witam!!!
Ja oststnio zauwazylem u siebie ze mam lekko pekniety pasek rozrzadu (jest to rownolegle pekniecie do krawedzi na samym srodku dodam ze nie na wylot, rozrzad byl wymieniany niecaly rok temu) Czy to moze byc cos powarznego? czy poprosty czasami sie tak dzieje prosze o odpowiedz pozdrawiam

Za wymiane w 1,6 8 zaworowym zaplacilem 50 PLN

ale w dieslu są dwa paski , ja zapłacilem za wymianę 150zł , mam wrażenie że warto to poświęcić najleprzemu fachowcowi, generalnie rozrząd w fordzie diesel jest drogi.. , a może ja mam takie wrażenie.. ktoś wie ile kosztuje wymiana np. w silniku peugot 1.9D? albo w oplu 1.7D ? czy hmm VW 1.9D? (lata produkcji tak jak ten forda.. )

dobry tekst przeczytaj : TU

1.8 diesel kplna paskach gatesa, rolki nie pamiętam jakie + pasek klinowy kosztowały mnie 270 pln, wymiana 40 pln- ale to cena po znajomosci

U mnie wymiana w 18 16v kosztuje 100zł to samo diesel forda

60 zł 1,6 16v

...ale niektórzy krzyczą po kilka stów twierdząc ,że jest z tym kupa zabawy a zabawą jest tylko dojście do rozrządu i ustawienie go bez użycia komputera.

Pozdrawiam

Cytat:
2006-10-07 21:46:06, Darek pisze:
U mnie wymiana w 18 16v kosztuje 100zł to samo diesel forda

to chyba wybiore sie do TURKU
do 1.8 16v
bo mi gosc powiedział 300 za części 3 rolki i pasek oraz 150 za wymiane, a musze zrobić bo spokój duszy

A mnie kolega mechanik za 40zł wymienił

Ma ktoś moze ten opis wymiany rozrządu do 1,8 TD?! BArdzo byłbym wdzięczny! Dzieki!

100 zł za robotę no i części.

1,6 16V

skidmarks 100zł to robocizna z gwarancją na 60 000 km plus ceny częsci które kosztowały 313zł

ja pod koniec września wymieniałem sobie sam u siebie w warsztacie pasek i koszt mi wyniósł 38.98pln za pasek

witam.mam pytanko wzgledem rozrządu.jakiej firmy najlepiej kupic rozrząd i ile moze kosztowac?

SKLEP

ja zapłaciłem za wymiane 120 zł
a za części 330 zł
w sumie 450 zł
i dali mi gwarancje na 60 000 km

ja wymieniałem cały komplet rolki+napinacz,paski firmy gates,robocizna-120zł.,całość-380,gwarancia na 60 tys.km.