MotoNews.pl

Fotoradar Białystok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich.czy wiecie że w Białymstoku STRAŻ MIEJSKA dostała nową zabawkę co się zwie .................FOTORADAR

wyrazy wspolczucia... bedzie trzeba na prawa noge troche uwazac. nikomu nie zycze takiej fotki

[ wiadomość edytowana przez: Nerka dnia 2006-10-06 23:21:54 ]

policja jednak jest bardziej wyrozumiała niż te bezmózgowce w czarnych mundórkach

wpakowałeś się ???

Wczoraj na radiu mówili,ze straz wiejska z fotoradarem stała na Jana Pawła, w strone macro, kolo Bialki

Cytat:
2006-10-07 19:52:44, Grzesiek pisze:
Wczoraj na radiu mówili,ze straz wiejska z fotoradarem stała na Jana Pawła, w strone macro, kolo Bialki

dokładnie
ojciec sam nie wie czy się nie wpakował
teraz żyje w niepewności na bilet

nie Marcinku,raczej nie,a przynajmniej nic o tym nie wiem.a te informacje mam od kumpla który ich przyuważył na składowej jak się szkolili

nie Marcinku,raczej nie,a przynajmniej nic o tym nie wiem.a te informacje mam od kumpla który ich przyuważył na składowej jak się szkolili

Dzis stoi na Legionowej koło rzemieślnika.

beda sie pewnie podniecac przez pewien czas a pozniej foto moze pojdzie w kąt

Cytat:
2006-10-07 19:52:44, Grzesiek pisze:

Stali, na szczęście jechałem w drugą stronę
A następnego dnia stali na Antoniuku za cerkwią po prawej stronie jadąc od Auchan...

Dziś Poleska i skrzyżowanie Mickiewicza z Ciołkowskiego

Ciekawy Artykul - czyzby fotoradary strazy byly niestraszne

Strażnik z radarem moze nam skoczyć"

Kolejny artykulik apropo...

Wprawdzie nie FOTOradar, ale radar, wczoraj się wpakowałem niedaleko Białego. Nie było gadki, 10 punktów, mandat z najwyższej półki. Uważajcie, bo teraz cholernie łatwo się wkopać, a jak wejdzie nowy taryfikator to już w ogóle za jedno wykroczenie trzeba będzie kredyt brać... A tak przy okazji to chyba dostałem z górnych widełek za warszawskie tablice :/

Cytat:
2007-02-07 14:27:56, MacTB pisze:
wczoraj się wpakowałem niedaleko Białego. Nie było gadki, 10 punktów, mandat z najwyższej półki.

Pszczółka za szybko latała ???

Cytat:
2007-02-07 13:59:23, AdS pisze:
Strażnik z radarem moze nam skoczyć" Kolejny artykulik apropo...

z tego co wiem to straz nawet nie moze zatrzymac auta bedącego w ruchu , przynajmniej tak było kiedys a ze raczej w tej materii nic nowego w prawie sie nie zmieniło to nadal nie mają prawa , jedynie jak na zakazie ruchu sie wjedzie to wtedy mogą zatrzymac bo pojazd wsumie według znaku nie jest w ruchu u mnie na osiedlu zamkneli przejazd kolejowy i własnie uskuteczniaja zatrzymywanie aut ktore przez niego przejezdzają , znak zakaz ruchu stoi niby , a czasem nawet potrafi lezec w rowie

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2007-02-07 16:41:25 ]

Cytat:
[...]A tak przy okazji to chyba dostałem z górnych widełek za warszawskie tablice :/

uu, w Białymstoku nie lubia warszawiakow? Mam nadzieje ze w drugą strone to nie działa... od paru dni jestem w Warszawie, ale uprzedzenia miejscowych policjantow moge sprawdzic tylko jako pieszy Zresztą pewnie takowych nie ma

Wracając do tematu... od ilu km/h są teraz zwykle ustawione fotoradary w mieście? Zmieniło się coś bo wprowadzeniu ograniczenia do 50 km/h?

Cytat:
[...]A tak przy okazji to chyba dostałem z górnych widełek za warszawskie tablice :/

uu, w Białymstoku nie lubia warszawiakow? Mam nadzieje ze w drugą strone to nie działa... od paru dni jestem w Warszawie, ale uprzedzenia miejscowych policjantow moge sprawdzic tylko jako pieszy Zresztą pewnie takowych nie ma

Wracając do tematu... od ilu km/h są teraz zwykle ustawione fotoradary w mieście? Zmieniło się coś bo wprowadzeniu ograniczenia do 50 km/h?

ha i bardzo dobrze

a tak na marginesie
to nowy tarifikator
naprawde jest przerażający!!