Tor Fiata - Tychy 08.10.06

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie(i panie ) kto sie jutro wybiera?
kto startuje?
Ja bardzo chciałbym pojechać ale autko wyglądało dziś popołudniu tak...

do tego brak opon,ale będe robił wszystko żeby pojechać

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

czy fiacior jest naprawde aż tak awaryjny
przed każdą el. Tychów któryś z Fiaciorów jest rozkręcony na części pierwsze to jakaś taktyka motywacyjna czy jakoś
no nic, fajnie byłoby znowu zobaczeć fiaty w akcji na torze. Mnie nie będzie, szkoła

Każda wymówka jest dobra!!! Zawsze coś...

Cytat:
czy fiacior jest naprawde aż tak awaryjny

każde auto , które jest przeznaczone do upalania , wymaga troskliwej opieki poza tym , ciągłe rozbebeszenie naszych fiatów wynika raczej z nieustannych prób polepszenia ich osiągów - w celu nawiązania walki w klasie

ps mój jeszcze teraz jest sprawny i jeździ , za godzine zaczynam rozbierać żeby mieć wymówke

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-10-07 09:54:00 ]

Szkoda tylko, że efektów polepszania osiągów nie możemy zobaczyć, bo walki nie podejmujecie.
Nie chce tu nikogo obrażać, tylko od zawsze na tym forum byli z reguły tylko internetowi klubowicze. Przed jakim zlotem, bądź wyścigiem wszyscy się deklaruja, a jak przyjdzie co do czego, to już nie jest tak kolorowo. Tak trudno zebrać dupe, zorganizować się i spędzić miło czas?? Wystarczy oszczędzić w ciągu tygodnia na piwie i juz jest kaska na wypad w klubowym gronie, jeśli o to chodzi.

hmmm dostalismy zjebe od dziewczyny
Ja sie chcialem wybrac,ale auto dalej unieruchomione przez jedna mala pierd... srubke. a drugi pojazd zostal skonfiskowany przez tate :/

My się wybieramy naszym klasycznym Fiatem 500

Cytat:
2006-10-07 10:33:19, Patti pisze:
Szkoda tylko, że efektów polepszania osiągów nie możemy zobaczyć, bo walki nie podejmujecie. Nie chce tu nikogo obrażać, tylko od zawsze na tym forum byli z reguły tylko internetowi klubowicze. Przed jakim zlotem, bądź wyścigiem wszyscy się deklaruja, a jak przyjdzie co do czego, to już nie jest tak kolorowo. Tak trudno zebrać dupe, zorganizować się i spędzić miło czas?? Wystarczy oszczędzić w ciągu tygodnia na piwie i juz jest kaska na wypad w klubowym gronie, jeśli o to chodzi.

no,no...a w wyrazowie to buziaka od kogo dostałem za pudło??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Wiesz co, pomyliłes osoby bo to na pewno nie była Patti

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2006-10-07 12:50:33 ]

Ja mam wszystko podopinane na ostatni guzik (dzięki Mirek za kaski) ale niestety małe problemy z pilotem ale wstępnie mówie że jade mam nadzieje, że będziecie ludziska z F&F co będzie można z kimś się zapoznać w przerwach między odcinkami. Pozdro

Panowi cos wiecej na ten temat?? Gdzie o ktorej?? Ile wpisowe?? Co to za impreza??

Ja jutro startuje na 99,999% auto zatankowane i umyte , kasa na wpisowe jest , piolotka też gotowa , więc jutro będzie fajnie mam nadzieje ze bez opadów , bo na moich łysawych juz 205 na mokrym będzie baaardzo niebezpiecznie

obiecuje że będę się starał jak najwięcej jechać bokiem

mauzer , jutro tor fiata w Tychach , kolejna eliminacja o tytuł mistrza tychów , wpisowe pewnie 100 , trzeba będzie być koło 8 albo wcześniej , zwykle są 3 przejazdy , wcześniej zapoznawczy , nawierzchnia asfalt , szybko , kręto , ślisko . Trzeba miec standardowo - auto , z przeglądem , gaśnice , apteczke , kaski , (kierowca i pilot) OC+ obowiązkowo NW , o obejmach na przewodach i umocownym aku to wiadomo

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-10-07 16:29:41 ]

obowiązkowo AC
Przecież nie da się ubezpiezpieczyć malca czy kanta na ac.

moze chodzi o NW ??

OK dziek bladusie!!!
Kurde to ja niedam rady wystartowac, ale prace koncze o 7 to mysle ze na 8 bede, takze pocykam foty!!
Powodzenia blady!!!!!!

No chyba że ktoś jedzie się tylko poślepić to być przed 11:00 powinno wystarczyć. My rzecz jasna jedziemy ekipą. Oby obiecane boki byly przyzwoite. Biore kamerkę więc coś sklece później.
Ps: jedzie Kazik?? Ostanio mówil że się będzie staral ale auto bylo jeszcze u lakiernika.
Mam nadzieje że od przyszlego sezonu będziemy też ale nie jako kibole Wszystko zdążą w odpowiednim kierunku i mniej więcej idzie po myśli.

INFO!!

[ wiadomość edytowana przez: DAWCY dnia 2006-10-07 16:39:34 ]

jasne że NW , co qrwa nie widzicie co napisane??
zatrułem się spalinami w garażu u Mara125 to przez to

Cytat:
2006-10-07 16:19:15, Blady pisze:
Ja jutro startuje na 99,999% auto zatankowane i umyte , kasa na wpisowe jest , piolotka też gotowa , więc jutro będzie fajnie mam nadzieje ze bez opadów , bo na moich łysawych juz 205 na mokrym będzie baaardzo niebezpiecznie obiecuje że będę się starał jak najwięcej jechać bokiem mauzer , jutro tor fiata w Tychach , kolejna eliminacja o tytuł mistrza tychów , wpisowe pewnie 100 , trzeba będzie być koło 8 albo wcześniej , zwykle są 3 przejazdy , wcześniej zapoznawczy , nawierzchnia asfalt , szybko , kręto , ślisko . Trzeba miec standardowo - auto , z przeglądem , gaśnice , apteczke , kaski , (kierowca i pilot) OC+ obowiązkowo NW , o obejmach na przewodach i umocownym aku to wiadomo [ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-10-07 16:29:41 ]

I takie podejście do sprawy jest ODPOWIEDNIE

więcej info

mar125 też jedzie , na 99,99% aktualnie psuje auto , ale powiedział że choć by miał do rana dłubac to startuje jeśli ktoś chce boków to Mar125 jest gwarantem dobrego pokazu ja będę robił tło

ja bardzo chciałm jechać,ale nieudało sie poskłądac na czas motora,chyba troszke za pużno mi zaswieciło w głowie