MotoNews.pl
7 Alan 100+ czy K-6122 AM/FM MK3? (161648/171)

Alan 100+ czy K-6122 AM/FM MK3?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos mi powie jaka jest roznica miedzy tymi radyjkami?
Poza roznica w cenie ok 30 zl. Parametry niby takie same ale jak to wyglada w praktyce? Ktorew jes lepsze lub bardziej wytrzymale?
Wiem ze to szumofony ale do info o miskach starczy a cena atrakcyjna- 212zl.
Jak sie spisuja z ML-145?

Witam ! To prawie te same radia tylko Onwa MK3, jest troche lepiej wykonana i ma lepszy mikrofon. Antena jest OK:

Moj brat chce kupic proste radyjko i zastanawia sie nad alanem 100+, MK3 a alanem 199A. Co polecacie z tych szumofonow? Jak to sie bedzie zachowywalo z ML-145?

Szkoda kasy na te radia.

Wiec co polecacie i za jaka kase? Zadne bajery nie sa potrzebne tylko skutecznosc dzialania. A jesli chodzi o kase to tylko najnizsza polka wchodzi w gre! Nie jezdze zawodowo wiec mysle ze cos takiego mi wystarczy. Nie wiem czy jest sens inwestowac wieksza kase w moje pierwsze radio.

Czy wart kupić alana 48+?
Jest uzywane za ok.200 zl w stanie fabrycznym i nie grzebane.
Czy bedzie choć troche lepiej niz z alanem 100+?

Cytat:
2006-10-11 21:46:05, prezzess pisze:
Wiec co polecacie i za jaka kase? Zadne bajery nie sa potrzebne tylko skutecznosc dzialania. A jesli chodzi o kase to tylko najnizsza polka wchodzi w gre! Nie jezdze zawodowo wiec mysle ze cos takiego mi wystarczy. Nie wiem czy jest sens inwestowac wieksza kase w moje pierwsze radio.

Polecam Cobrę + magnesówkę Hustlera to naprawdę dobry zestaw za stosunkowo nieduże pieniążki

Kup uzywanego Presidenta lub Alana 48 clasica ( bez plusa ) to bedziesz zadowolony.