MotoNews.pl

Znaczek BERTONE na nadwozie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos z klubowiczow ma moze taki znaczek na swojej furce taki znaczek wiem ze byl naklejany na astry I cabrio na astry II coupe chcialbym miec taki pamietajmy o tym ze to On a nie kto inny jak slynny BERTONE zaprojektowal ESPERO

Wiemy, wiemy i mi sie to wszystko podoba - bez zmian domowymi sposobami a znaczek bertone...to chyba trzeba iść na łowy

Cytat:
2003-05-14 13:46:01, Maciej75 pisze:
Wiemy, wiemy i mi sie to wszystko podoba - bez zmian domowymi sposobami a znaczek bertone...to chyba trzeba iść na łowy

Właśnie ...
Wszyscy posiadacze Espero to wiedzą
Ale nie zaszkodzi chwila historii i przypomnienia w jakim "towarzystwie" powstały nasze auta.

TUTAJ historia Bertone, a TUTAJ właśnie to doborowe towarzystwo

hchetnie bym sobie tak anaklejke strzelil

Łukasz Gajer czy mozna zrobic taka naklejke w miejscu gdzie robiles nasze klubowe ?

Proponuję srebrną folię + żyletkę i wyciąc z podanych wzorników.

A swoją drogą to ten Bertone to jakiś sprzedawczyk taki.
Z jednej strony BMW, Alfa Romeo, kabriolety, a z drugiej strony Citroen Berlingo, Scania Trucks, Skoda Favorit... podejrzewam, że jakby dostał zlecenie na zaprojektowanie wazonika na nagrobek to też by wykonał.

* piotr'ek *

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-05-14 14:58:14 ]

Cytat:
Łukasz Gajer, czy mozna zrobic taka naklejke w miejscu gdzie robiles nasze klubowe ?

...wszystko można przerobić na naklejkę dosłownie za grosze dzięki www.ploter.pl

Cytat:
podejrzewam, że jakby dostał zlecenie na zaprojektowanie wazonika na nagrobek to też by wykonał

ukaszu moj imienniku czy mozesz sie dowiedziec ile cos takiego kosztuje i jak bedzie wieksza liczba chetnych na takie cudenko to moze zamowilibysmy u nich co ty na to?

hmmm Bertonne zaprojektował też Lanosa, więc twierdze że jego talent jest dość zmienny

bertone nie projektowal lanosa!!! lanosa zaprojektowala pininfarnia czyz nie tak drodzy klubowicze???

Cytat:
lanosa zaprojektowala pininfarnia

jeśli tak to talent w/w jest też zmienny - pininfarinia zaprojektował np. pięknego Fiata coupe..... a Lanos.... dobry wóz ale brzydki jak noc październikowa.....

Cytat:
2003-05-15 09:04:25, pszczoua pisze:
bertone nie projektowal lanosa!!! lanosa zaprojektowala pininfarnia czyz nie tak drodzy klubowicze???

YES !!!

prosba do Lukasza gajera dowiedz sie jak mozesz bo masz juz tam wtyki ile cos takiego moze kosztowac... mam jeszcze inne pytanie czy mozna gdzies dostac naklejke taka jak oryginalna 1.5 16v??? bo mam ja zamalowana...

1. Ale jakiej wielkości miała by być ta naklejka? Podaj mi orientacyjne wymiary...
2. Po co Ci ta naklejka DOHC... ??? przecież to badziew....

A ja z innej beczki ale tez o znaczkach

Jak się nazywał w innych krajach Espero, bo obiło mi się o uszy, że jakoś inaczej i czy (bo oderwałem pordzewiały, obdrapany znaczek Espero) jest szansa aby coś takiego zdobyć i sobie zamontować??

hehe mozesz kupic ode mnie znaczek espero mam ten napis w ladnym stanie

hehe ciekawe ze pytasz o inne nazwy bo ja dzis Łukasza i Macka GT pytalem i dupe im zawracalem

a ja che miec Znaczek Bertone neich ktos mi taki zalatwi

najlpeij taki hmmm srebrny bajeranci do przyczepienia na karoserii

No i co Ci odpowiedzieli?

i

Za ile byś się znaczka pozbył? (Ciekawe ile przesyłka by kosztowała, bo on lekki przecież jest)

A ja też chcę nalepkę DOHC... bywacie w sklepach firmowych... możecie popytać, czy jest dostępna i żeby nie kosztowała 150 zł czasem... a naklejkę chcę dlatego, żeby dupa nie wyglądała na pukniętą, a puknięta była.

Cytat:
2003-05-16 09:08:17, piotrek_nowakowski pisze:
A ja też chcę nalepkę DOHC... bywacie w sklepach firmowych... możecie popytać, czy jest dostępna i żeby nie kosztowała 150 zł czasem... a naklejkę chcę dlatego, żeby dupa nie wyglądała na pukniętą, a puknięta była.

Nieładnie

A czemu nieładnie...? Ja chcę jeszcze spoiler, klimę... a wogóle to nową nubirę... albo następcę legazy, co to w AŚ była pokazana

PS.1. A tak wogóle to klapa bagażnika powinna sama śmigać maksymalnie w górę, czy też trzeba jej pomóc?
PS.2. Moja antena lubi się napić wody. Wczoraj jak lało to śmigała elegancko.

* piotr'ek *

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-05-16 12:29:31 ]

Cytat:
2003-05-16 12:28:27, piotrek_nowakowski pisze:
A czemu nieładnie...? Ja chcę jeszcze spoiler, klimę... a wogóle to nową nubirę... albo następcę legazy, co to w AŚ była pokazana

PS.1. A tak wogóle to klapa bagażnika powinna sama śmigać maksymalnie w górę, czy też trzeba jej pomóc?
PS.2. Moja antena lubi się napić wody. Wczoraj jak lało to śmigała elegancko.

* piotr'ek *

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-05-16 12:29:31 ]

U mnie jak otworze z kabiny to leci do góry sama i puka dobre trzy razy o ogranicznik zawiasu

Chyba nie chcesz ukryć stłuczki ?