Szarak Porthosa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sumie nic specjalnego, bo dopiero auto w trakcie kompletowania części, ale pokaze obecne foty:

siedzi na bilu, ruski w kolorze grafitowym/antracyt , z przodu tarcze od DF, z tyłu lada dzień również tarcze, w przygotowaniu silnik 662ccm na bredzie (docelowo około 40HP które będą zhamowane, a nie wygadane ),

W srodku bimarco b, lumel do 8tys, kierownica Raid Dino na nabie... za jakiś czas jakieś dwa Bimarco C albo Sparco sprinty...generalnie ma to być zadbany FL z lekkim rally zacięciem...później z nudów zrobi sie znaczek 126p z carbonu i pare innych detali.

to jest ten kaszel co mial wylądować w muzeum?
zostwa go w oryginale mało takich kaszli juz jest

spoko, zadnych wydumek spod remizy i car audio nie będzie
...a o muzeum pierwsze słysze...

Ale mi sie te aluski podobiom . Ogolnie milusi

Maluch w naprawdę dobrym stanie
I muszę się zgodzić ze zdaniem przedmówcy: ciekawe są ruski w tym kolorze. I alufelgi potrafią dodać uroku

A mnie właśnie nie bardzo odpowiada ten kolor felg... Tak troche giną w tych nadkolach... srebrne by chyba ładniej wyglądały... ale to tylko moje zdanie.
Ogólnie bardzo przyjemny malec

bardzo ładny, dobrze że niema progów, choć ciekaw jestem jakby z nimi wyglądał, pasowałyby w sumie do felg
podoba mi się

taki se malec, pokaz lepiej te silniki co tam masz w garazu bo to jest dopiero cos

część z mojej graciarni :

Ruski w tym kolorze - dla mnie bomba!

dokładnie felgi wyglądają super! a co do graciarni to sporo tego nazbierałeś

Cytat:
2006-10-11 19:10:50, Yankee pisze:
a co do graciarni to sporo tego nazbierałeś

Jak to kazdy złomiarz

Ruskie śa same w sobie piękne, ale w tym kolorze są po prostu zajebiste.

Felgi pewnie, że piękne bo moje
Porthos będzie robił dla siebie identyczne

to to jest sofcik bede musiał zarzyucic zaplecze robocze ETG tam to jest dopiero złomowisko Chociaz jak bylem przedostatnio to były drobne pozadki robione

EDIT:// Bum zapomniał maluszek bomba Ale dlaczego on ma rejestracje WP? Jezeli mieszkasz blisko Płocka to powiedz dlaczego jeszcze sie nie spotkalimy??

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-10-11 21:04:06 ]

Oprócz felg, ładny kolor ma auto

wyglada bardzo ladnie. kolor felg jak najbardziej!

kurcze tak patrze i patrze na tego maluszka... i stwierdzam ze ma to cos w sobie ma styl Przydałoby sie tylko lampke wstecnego odświezyc

felgi petarda!

Cytat:
2006-10-12 12:51:51, PitGTR pisze:
felgi petarda!

prawie jak Roty...
moze chcesz takie kupić do jdmowego malucha

w rzeczy samej