Na co wsadzic malucha poza laweta?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemanko

Tak sie ostatnio zastanawialem, ze z laweta straszne problemy, sa, albo za ciezka, albo nie taka jak trzeba, trzeba miec prawko E, itd..

No i z pilotem wymyslilismy, ze moze malucha wsadzic na jakies inne auto, na pake czy do srodka (?)...

Ktos cos takiego przerabial kiedys? Nasz typ to paka lublina, bo na Caro dlugie chyba sie nie zmiesci, i nie wiem jak z ladownoscia tego

Pomysly? Doswiadczenia?

Lapek

kiedy widzialem jak maluch przyjechal w tranzicie o ile dobrze pamietam zaraz poszukam fotki bo chyba mam

Troche za bardzo sie pochwalilem,nie moge znalesc tej foty.Mam tylko marne zdjecie auta ktore przywiozlo maluszka

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2006-10-11 17:13:43 ]

u nas na kajtki przyjeżdża maluch na zwykłej przyczepce...

Ducato Maxi.

Cytat:
u nas na kajtki przyjeżdża maluch na zwykłej przyczepce...

Wlasnie staramy sie znalezc rozwiazanie bezprzyczepkowe i przy okazji na kategorie B prawka

Lapek

na trójkącie tak jak ja

A jak niebiescy na to reaguja? Jak na sztywny hol (wsio gra) czy jak na przyczepke (juz srednio)? Logika wskazywalaby sztywny hol, ale z nimi to roznie bywa

Lapek

P.S. A sztyny hol to kolejny krok bedzie, ale nie wiem czy zdazymy zbudowac przed Toruniem Poza tym ziom, dalej nie napisales jak to wygladalo w latach poprzednich

ja wsadzilem taunusa 17m na pake DUCATO i sie dalo

Mój jechał Masterlinkiem - chyba Mercedes z windą.
Wynisło mnie to chyba 30zł za 15km.

Cytat:
2006-10-11 16:57:57, bimber1 pisze:
kiedy widzialem jak maluch przyjechal w tranzicie o ile dobrze pamietam zaraz poszukam fotki bo chyba mam Troche za bardzo sie pochwalilem,nie moge znalesc tej foty.Mam tylko marne zdjecie auta ktore przywiozlo maluszka [ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2006-10-11 17:13:43 ]

moj pierwszy zlot w kraku...

fajnie bylo, atrakcja byla Reanimacja zoltka

VW transporter 3 osobowy.

przyczepka, 3 dychy za dobe...

chyba ci chodzilo o T4
bo T3 ma wyyysoko klape i silnik z tylu

VW TL 35 na bliźniaku (kontener) MAluch spokojnie sie mieści

JA SWOJEGO TAK TRANSPORTUJE supwr sprawa polecam

To Transit jest, nie? Kurcze wyglada git!

Lapek

oj zapomniałem napisać tak to ford transit tylko ted długi

carb to nie ten zlot, ten co zóltek byl reanimowany to byl wtedy co mar w płot przywalil. na ten zlot co jest fotka ty przyjechales na jego borbetach a on jako pasazer

tak to wyglda na tranzita, a właśnie jak sie maluchy mieszczą między nadkola i jak je tam wrzucacie??

potrzebne są 2 deski ja tak robie a miedzy nadkola mieści sie ale bez dystansów serja idealnie