Supernowoczesny zaklad autogazu i diagnostyki w gliwicach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wita.
tak jak wczesniej pisałem będzie otwarta moja filia w Gliwicach.
Będzie to spółka z WSOP Gliwice.
Otwarcie od 1 listopada.
W tej chwili jest wyposażany w najnowocześniejszy sprzęt diagnostyki podwozia, diagnostyki silnika. serwis opon i co najwazniejsze będzie tam hamownia podwoziowa na 4 koła i do samochodów i do motocykli.
już mamy telefon

0662239777
032 3324930 w 131

mgr jan pałka

witam jeszcze raz. w zasadzie juz można sie ze mna kontaktować albo e mailem albo na tel. do mojej firmy w jastrzebiu albo juz do gliwic.
hamownie bedziemy już w przyszłym tygodniu montowac tam w gliwicach. tu w jastrzebiu mam na jedna ośkę a w gliwicach na dwie oraz do motocykli. oczywiscie hamownia obciazeniowa MAHA.
gliwice
ul. pszczyńska 306 obok ganinexu(fiat)

Witam.
Na swojej stronie macie podane ładne współrzędne GPS do Jastrzębia.
Czy będą takie dostępne dla zakładu w Gliwicach ?
Z tego co widzę, to Pszczyńska 306 jest chyba jakimś dużym terenem przemysłowym ?
Pozdro.

witam.
Oczywiście wszystko będzie. warsztat jest zaraz obok zjazdu z autostrady.

okolica: Raben, Ganinex-ASO Fiat, niedaleko giełdy samochodowej

[ wiadomość edytowana przez: wiciu dnia 2006-10-13 19:21:59 ]

Mam do was 75 km ,ale pewnie zawitam ,bo mam juz dosyc swoich gaziarzy. Troche zabardzo cwaniakują.

witam i zapraszam.
mozemy się nawet umówić na prezentację warsztatu z kolegami z forum. dam znać jak będzie wmontowana hamownia. jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to w przyszłym tygodniu tam bedzie. nara.

Może taki mały dzień otwarty dla forumowiczów z MotoNewsa ?
Chętnie bym przyjechał zobaczyć i dopytać o to i owo byle w jakichś rozsądnych godzinach.
Może najbliższa sobota ?
Pozdro.

witam.
dam wszystkim znać kiedy bedzie można ale chciałbym to zrobić po zabudowaniu hamowni. moze wtedy maly pokazik się zrobi.
termin ustalimy wspólnie.

Siemka Croma1 , aftomaty też hamujecie?

Witam.
będzien to hamownia z programem do automatow. tak więc nie będzie problemu z pomiarami.

Cytat:
2006-10-16 16:58:50, omegolotC30NE pisze:
Siemka Croma1 , aftomaty też hamujecie?

witam.
Podaję dla informacji ,że w tym tygodniu już będzie zabudowana ha mownia podwoziowa i montaz instalacji oraz inne usługi można bedzie już robić od przyszłego tygodnia.

nie potrzebujecie czasem pracownika z doswiadczeniem???

A jak tam kadra bo mam bliżej do Gliwic). Bo rozumiem, że będziecie wspomagać nowych kolegów)

Witam.
można juz składać zamówienia na montaże instalacji.
jesli chodzi o regulacje to jak bedzie wiwecej chetnych w jednym terminie bo na poczatek nasz pracownik bedzie tam dojeżdżał.