28.10.2006 – ZAMKOWY RALLY SPRINT !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomimo wcześniejszej deklaracji co do organizacji 2 Samochodowego Rajdu Zamkowego z przykrością muszę w imieniu Zarządu Klubu powiadomić o odwołaniu rajdu.
Bezpośrednią przyczyną odwołania rajdu jest brak zgody włodarzy terenu na którym planowaliśmy przeprowadzić zawody. Decyzja dla nas niezrozumiała z uwagi na fakt wcześniejszych deklaracji poparcia naszych działań.

Mam prawo sądzić, że odmowa ta wynika bezpośrednio z bezpardonowej walki politycznej zwalczających się nawzajem frakcji politycznych w obliczu zbliżających się wyborów samorządowych i nie tylko.
W tym miejscu pragnę uprzedzić pewne stwierdzenia, że mogliśmy zorganizować rajd w innym terenie. Z dwóch powodów jest to niemożliwe, po pierwsze odmowy otrzymaliśmy zbyt późno, po drugi nasi sponsorzy wspierają nasze działania wyłącznie w powiecie, a na poszukiwanie nowych zostało zbyt mało czasu.
Nie chcemy jednak pozostać obojętni na ogromne zainteresowanie sportem samochodowym w powiecie będzińskim i w całym Zagłębiu i dlatego postanowiliśmy zorganizować w dniu 28.10.2006r. zawody w centrum miasta – ZAMKOWY RALLY SPRINT. Składać się one będą z dwóch części. Po ceremonii honorowego startu o godz. 11:45 spod Zamku, odbędzie się pierwsza część zawodów – trzy przejazdy ulicznego kryterium na ulicach przy Urzędzie Miasta w godz. 12:00 – 18:00. dla najlepszej trzydziestki zostanie zorganizowany wieczorny (ok.19:30) pięciokilometrowy superoes na osiedlu Syberia. Zamkowy Rally Sprint to zawody otwarte czyli udział w nich mogą wziąć zarówno kierowcy amatorzy i kierowcy licencjonowani. Dla najlepszych przewidujemy atrakcyjne i cenne nagrody rzeczowe.
W czasie trwania naszej imprezy będzie można zobaczyć samochody tuningowe, samochody zabytkowe, motocykle, będzie można dobrze zjeść i posłuchać dobrej muzyki.
Warto również zobaczyć inne atrakcje.
Szczegółowy program Zamkowego Super Rally Sprintu, regulamin znajduje się na internetowej stronie Automobilklubu Zamkowego
www.akzamkowy.org

Andrzej Szkuta
Wiceprezes ds. sportowych
Automobilklubu Zamkowego

mam nadzieje że mój kant da rade

a jak kraków wybiera sie silna ekipa a przynajmniej mam nadzieje jak dobrze pojdzie to pojawia sie mocni zawodnicy moze tez jakis kant z krakowa pojedzie a moze nie jeden nawet sie okaze. imprezka wypas w kazdym razie sie szykuje

Rallyman na Kielce jedziesz? Pojade wolniej niz ostatnio.

Cytat:
2006-10-12 22:15:30, 5Turbo pisze:
Rallyman na Kielce jedziesz? Pojade wolniej niz ostatnio.

Pewnie ze pojade
Pierwszy raz to byl zapoznawczo-trenngowo. teraz nawet sobie nie dychniesz

kielce szkola, RS zamkowy szkola. pieknie kurwa pieknie

bylo cza isc na wieczorowe

a ile wpisowe ??

Cytat:
2006-10-12 23:17:33, Pisiek pisze:
a ile wpisowe ??

jak teraz to 100,jak "potem" to 120...
ja mam nadzieje ze zdąże z parchem(Pati i nie jest to kolejna wymówka )

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-10-12 22:54:32, rallyman pisze:
bylo cza isc na wieczorowe

no niestety... dokaldniej to zaoczne....

ale tak se mysle bo jak 5Turbo pojechal 1 raz na kielce zapoznawczo treningowo to wyjal klase

Sie okaze- niech tylko deszczyk spadnie

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-10-13 12:55:11 ]

Cytat:
2006-10-13 12:54:15, rallyman pisze:
Sie okaze- niech tylko deszczyk spadnie

W kielcach niektorzy juz jezdzili w mega ulewie Np. na kursie na licencje wyścigową. Passio rulez

[ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2006-10-13 13:55:51 ]

i kola pasowe tez rulez ?

i mój start staje pod wielkim znakiem zapytania...

qwa specjalista "pan szlifierz" z będzina

blok do wy****nia,wał do szlifu,do tego uszczelki,panewki,pierścienie...

do tego 3000km trzeba dotrzeć motor-jakieś 300-350l paliwa....masakra....

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

...a co Cie podkusilo zeby znowu do teo ch...a jechac...???

Cytat:
2006-10-13 18:26:44, CarvMachine pisze:
...a co Cie podkusilo zeby znowu do teo ch...a jechac...???

nic,on robił mi wcześniej blok...i teraz po pomiarach u Kusia wyszło czemu sie od zawsze grzał,czemu miał problemy z ciśnieniem(pamiętasz wskazóweczke?)

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-10-13 17:27:21, comar pisze:
i kola pasowe tez rulez ?

Rzemieslnicze nie. Teraz juz bangla. 3 kola pasowe bo fabryki nie szlo dostac. Kazde 20 km oesowych. Coamr jedz na kielce nie badz mietki. Rallymana bedziesz mogl objechac

Cytat:
2006-10-13 18:33:11, mar125 pisze:
nic,on robił mi wcześniej blok...i teraz po pomiarach u Kusia wyszło czemu sie od zawsze grzał,czemu miał problemy z ciśnieniem(pamiętasz wskazóweczke?)

czyli wtedy w czeladzi dlatego tak chwytal temp ???
czy u kusia nie moga ci wystawic jakiegos zaswiadzcenia z ktorym pojedziesz do chuja i wytargasz chociarz czesc kasy za to ????? bo to jest chamstwo i jak jest mozliwosc trzeba jakos z tym wlaczyc :/

tego kolesia z Będzina to w przemszy utopimy Ja , Marcin , Poramańcz , taki qrwa zajebisty fachowiec gdyby nie on , dzś miał bym szaloną OHVke a nie ZŁOOOO

Jaki to specjalista z tego Bedzina? Wole wiedziec w razie czegos
co do Kielc-ciekawe 5Turbo jaka bedziesz mial wymowke jak przyjedziesz 3 miejsca za mna