Podziekowania dla Kolegow z Klubu=>zostalem wlascicielem Niv

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc,

I stalo sie.... Zostalem wlascicielem Nivy. A zaczelo sie w polowie kwietnia od szukania samochodu na wyjazdy w teren (taki delikatny, bo jestem poczatkujacy). Opcje i warianty jego wyboru byly wszelakie ... , to juz nie bede wspominal ... .

A jutro juz przejade sie swoja Niva. Auto jest uzywane z rocznika '99. Wyglada super i podoba mi sie, no moze ten kolor lesniczego budzi moje watpliwosci, ale przymkne oko. .

Korzystajac z Forum chcialbym podziekowac Kolegom z Klubu za poswiecony czas na rozmowy ze mna, wyjasnianie podstawowych kwestii technicznych, pomoc w wyborze auta, "zarwany" sobotni poranek.
Dziekuje przede wszystkim: Borqowi za cierpliwosc i opinie oraz zaangazowanie, Kacprowi97 i Goralowi za, to juz sami wiecie, napisalbym dokladnie, to co powyzej.
Dziekuje rowniez Arkowi Espes za maile i opinie o swoim samochodzie.
Pozostalym rowniez dziekuje za wymiane opinii mailowych.

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasach,
Przemek67

Nie ma za co dziękować, cała przyjemność po naszej stronie
A teraz proszęwziąć aparat i porobić fotki, aby wszyscy mogli to cudeńko zobaczyć.

btw. właśnie przestałeś być Sympatykiem...

witam nowego posiadacza lady 4x4 z wawy.
wmiare szybko powieksza sie gurpa 4x4 moze maly spocik, co wy nato.

Serdecznie witam nowego posiadacza Ładziawki oraz klubowicza - do konca tygodnia powinna ruszyc stronka klubowa więc będzie gdzie zamieszczać fotki nowego nabytku kolegi

Przemek...cała przyjemność po mojej stronie

Jacek.. faktycznie może mały spocik zapoznawczo rozpoznawczy ?? może ta niedziela ?? powiedzmy 14-15 ??
Jak by co to się nowy temat zrobi aby tego nie zaciemniać

No wlasnie ... Jade w niedziele rano na piaski i na Wisłę do Ciszycy, to jest na lewo od Konstancina droga numer 721 (czerwona) do konca az do samego walu przy rzece. Pozniej okolo kilometra wzdluz walu w prawo od konca drogi. Pozniej zamierzam sie przeprawic przez piasek i mala wode na wydmy. Czasami ktos tam przyjezdza z napedem 4x4. Pojezdzi i znika. Zazwyczaj byl to jeden moze dwa samochody w ciagu dnia. Jest spokoj i cisza.

Ja zabieram ze soba sprzet do wedkowania i grilla. No i musze przeciez wyprobowac swojego bolida. . Moze tam by sie spotkac i posiedziec?

To w odpowiedzi na zapytanie Kacpra, o ile dobrze zrozumialem. My bedziemy tam (to ja i zona) z samego rana zapewne. Moze sie przylaczycie?

Pozdrawiam,
Przemek 67

Witam serdecznie w gronie żNiviarzy Oby ci służyła długo i żebyś był zadowolony z eksploatacji tego samochodu przynajmniej tak jak ja

Cytat:
2003-05-14 21:45:31, Nico pisze:
Witam serdecznie w gronie żNiviarzy Oby ci służyła długo i żebyś był zadowolony z eksploatacji tego samochodu przynajmniej tak jak ja

Spoko ma rocznik 99 a jak co to tam stuknie tam puknie i pojedzie dalej. Ruchomych piasków, miekkiej wody życzy Grzegorz75.

Przemek, napisz jakie sa twoje pierwsze wrazenia z jazdy. Jak Nivka sprawuje ci sie w zakretach, czy jest bardzo miekka, jak trzyma sie drogi.