MotoNews.pl

Ogrzewanie Kadett E

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!! mam pytanko, w kadecie E 87r. po włączeniu ogrzewania na kratki kokpitu ciepełko leci z bpcznych kratek ale z 2 znajdujących sie w centrum wlatuje zimne powietrze prosto z dworu. czy to normalne czy może zacina mi się jakaś klapka napiszcie jak jest w waszych kadziach. czy grzeją wam środkowymi kratkami ?? Z góry dzięki i POZDRO!!!

Pamietam jak ojciec mial jeszcze rekorda to bylo dokladnie tak samo

u Opla tak jest , poszukaj chlopaki w astrach to jakos rozwiazywali rozkladajac kokpit i zakrywajac ktorys wlot , nie pamietam dokladnie juz jak , ale gdzies na forum o tym czytalem.

w rekordach kadetach vectrach i astrach . TAk już jest, jak Ci nie pasuje to musisz się dobrać do środkowego nawiewu i górną część zapchać gąbką. Opis, ze zdjęciami, na przykładzie vectry jest gdzieś na forum.

To chyba już z 10 razy było wałkowane na forum. Funkcja szukaj działa

Ze środkowych nawiewów w starszych oplach leci tylko FRESH AIR

Na jakimś forum Vectry było opisane jak zrobić żeby ze środkowego leciało tez ciepłe powietrze więc da sie to zrobić, to jak ktoś ma dużo czasu i zgrabne ręce to może spróbować zmodyfikowac nawiew. Mi osobiście fresh air nie przeszkadza

pozdrawiam

Wielkie dzieki za szybką odpowiedź koledzy!!! wiem przynajmniej ze to nie usterka aha no i Przepraszam MSJ przyznam szczerze ze jakos nie uzyłem funkcji SZUKAJ Nastepnym razem zaczne od tego ahh te złe nawyki... WIELKIE DZIEKI POZDRO!!!